На тъжна картинка са подложени последователите на дизайнерката Миглена Каканашева

...
На тъжна картинка са подложени последователите на дизайнерката Миглена Каканашева
Коментари Харесай

Битак! Мегз И Ася Капчикова Се Карат В Инстаграм За Пари

На тъжна картинка са подложени почитателите на дизайнерката Миглена Каканашева и плеймейтката Ася Капчикова, видя Secret.bg. В последните месеци някогашната на Криско се оплака на няколко места, че Мегз й дължи 1000 лв. за фотосесия.

Днес в инстаграм брадърката отговори, че това е долна неистина и даже заплаши да съди Капчикова. По думите й в никакъв случай Ася не е снимала фотосесия за Мегз. Имали спогодба плеймейтката да влезе във „Фермата“ единствено и само с облекла на Каканашева, които да останат по-късно за нея и да получи сумата от 600 лв..

„ Знаете, аз съм супер откровена и в никакъв случай не неистина, даже с цената на това някои хора да кажат, че не съм добре. С Ася съм говорила единствено един път по работа. Бяхме на маса с общи познати и тя ми сподели, че ще влиза във „ Фермата “. Попитах я какъв брой пари искаш, с цел да носиш единствено облекла във формата. Тя сподели 600лв и облеклата остават за мен. Казах си – супер, това е идеална оферта за прайм тайм на една от най-гледаните малките екрани. Правим го. После Ася отпътува за Америка. Беше спечелила да гостува в имението „Плейбой“. Съсипах се да я диря, тя се върнала и влезнала незабавно във формата. Както и да е, свързах се с уредниците, тъй като ги познавах от „ Къртицата “ в миналото – екипът на Иван и Андрей. Вкарахме й два куфара облекла, макар, че към този момент беше влезнала. И най-после госпожицата решила, че поради задачите и е по-удобно да носи единствено спортни облекла. И за целия й престои във формата постави една моя рокля и една риза. Е, запитвам, в случай че засяга тази обстановка и счита, че за това й дължа пари, какъв брой пари би трябвало да ти дам бе Ася? При състояние, че съм ти подарила два куфара облекла и в случай, че за 600лв трябваше да носиш единствено мой облекла, а ти не съблюдава ангажимента ни – в този момент какъв брой да ти дам – 100лв“,

съобщи в инстаграм Каканашева.

Часове по-късно плеймейтката й отговори още веднъж в инстаграм.

„Ако нямаш боязън от нищо най-малко имай боязън от Господ, той вижда…на теб да ти тежи, по какъв начин може да имаш толкоз гнила и лъжлива душа! Сигурно и в Бесо не беше на среща с мен, и не прати облеклата, които даже персонално не ми донесе в хотела, в който бяхме преди да ни вкарат във Фермата, несъмнено не се кри след това и единствено написа би трябвало да се засечем по трасето да ти дам парите и след това внезапно стартира да си измиваш ръцето с PR ката ти, която непрекъснато лъжеше моята! СРАМ НЯМАШ, А ДА НЕ КАЗВАМ И НА КОЛКО ОЩЕ ХОРА ДЪЛЖИШ ПАРИ! Ии ДА НЕ ЗАБРАВЯЯ ЕДНА ГОДИНА И ПОЛОНИНА СИ МЪЛЧАХ, ДАДОХ ТИ ШАНС, КАЗАХ СИ АБЕ МОЖЕ ДА ТИ СТАНЕ ГУЗНО…НО НЕ ДАЖЕ И ЛЪЖЕШ, ЗАСЛУЖАВАШ СИ Гражданско отделение!!!“, написа Ася Капчикова. (без редакторска намеса).

Драмата сред двете продължи като мнения под поста на Капчикова.

Secret.bg дава и последвалите мнения на двете, които сигурно няма да останат последни.

 555565
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР