На своята първа среща, на която присъства ректорът проф. д-р

...
На своята първа среща, на която присъства ректорът проф. д-р
Коментари Харесай

Максим Бехар оглави Съвета на настоятелите на УНСС

На своята първа среща, на която участва ректорът проф. доктор Димитър Димитров и ректорското управление, новоизбраният Съвет на настоятелите на УНСС избра за собствен ръководител господин Максим Бехар.

Той е международно прочут специалист по обществени връзки, създател и основен изпълнителен шеф на компанията M3 Communications Group, Inc., президент на Световния информационен конгрес в Давос, Швейцария, почнал своето обучение в УНСС и го приключил в Икономическия университет в Прага. Г-н Бехар е приключил и Специализирана стратегия за взимане на лидерски решения в Harvard Kennedy School през 2019 година. Той е и първият източноевропеец, вписан в PR Залата на славата в Лондон.

За учредителен секретар на Съвета бе определен Йовко Атанасов, шеф на Леново България, умел предприемач с огромна процедура в региона на мениджмънта и технологиите. И двамата с господин Бехар бяха членове на Съвета на настоятелите през миналите четири години.

За членове на Съвета на настоятелите бяха определени и ръководителят на Камарата на строителите Илиян Терзиев, инж. Красимир Пингелов, изпълнителен шеф на „ Електрон Прогрес " ЕАД, водеща компания в реализирането на планове в областта на осведомителните технологии и цялостните интеграционни решения, Никола Бакалов, основен изпълнителен шеф (CEO) и ръководител на Управителния съвет на Първа капиталова банка, Соня Кръстанова, шеф на дирекция „ Финанси " в МОН, Иван Василев, заместник-кмет в направление „ Финанси и опазване на здравето " на Столична община и ръководителят на Националното посланичество на студентските препоръки Ангел Стойков, също ученик на УНСС и досегашен ръководител на Студентския съвет на нашия университет.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР