На свой ред младата певица се опита да му отвърне,

...
На свой ред младата певица се опита да му отвърне,
Коментари Харесай

Леш! Фънки Извади Тежката Картечница И Попиля Най-Актуалната В Капките: Става За Тротоара, Или Да Мие Чинии! Ще Стане Свиня И

На собствен ред младата певица се опита да му отвърне, само че беше посечена от опитния и много изострен език на Фънки. Музикантът обаче си има мнение за тийн идолката още от началото на кариерата й.

В свое предходно изявление за вестник „ Галерия “ той крепко насоли Гери-Никол и остави с отворени усти, както почитателите, по този начин и злобарите й. Ето какво беше декларирал Фънки тогава:

„ Коя е тая Гери Николова, бе? Чувам, че се съблича. Ама аз имам 5 п*рно канала у дома, в които има по-хубави дами от нея. И тази ми била поп звезда? Ще умра да се дръзвам просто.

Това момиче не става, дано не се заблуждаваме. Каква звезда си на 17 години, къде си била, кой те е видял? Защо не я закараме в Трън на концерт да забележим какво ще стане? Ама то множеството звезди са отрепки. Една страна, в която няма рок, би трябвало да ти е ясно накъде отива “, изригна преди към две години Димитър Ковачев.



Музикантът планува не изключително блестящо бъдеще за девойката, като оповести, че: „ Ще работи на тротоара. А след 5-10 години ще изпълни тумбака и хайде в кухнята. Ще стане свиня и край. Другият вид е държанка на мутра “.

Тепърва следва да забележим дали музикантът ще си промени мнението за нея, или още повече ще го затвърди.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР