На своезаседание Областният съвет за намаляване на риска от бедствия

...
На своезаседание Областният съвет за намаляване на риска от бедствия
Коментари Харесай

Областният съвет за намаляване на риска от бедствия съгласува Плана за защита при бедствия на област Кюстендил

На своезаседание Областният съвет за понижаване на риска от бедствия съгласува единомислещо Областния проект за отбрана при бедствия на област Кюстендил. Заседанието бе свикано от инж. Александър Пандурски, който е и председателстващ на Областния съвет. Участие взеха неговият заместител Валентина Караганова, основният секретар Гергана Михайлова, представители на общински администрации и разнообразни институции от региона.

„ Искам да благодаря на всички, които поставиха оптимални старания, с цел да може Планът да бъде сериозно оценен и признат. Специални благодарности на чиновниците на „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “. Знаете каква е ситуацията в света и каква е обстановката у нас, по тази причина е належащо с изключителна съвестност и отговорност да подхождаме към всички тези рискове, които ни грозят – освен от природата, само че и от вероятното влияние на други фактори “, съобщи инж. Александър Пандурски при разкриване на съвещанието.

Представители на РДПБЗН и секретарят на Областния съвет показаха пред присъстващите обновения план на Плана за отбрана при бедствия. Той бе координиран единомислещо от членовете на Съвета.

По втора точка от дневния ред зам.-кметът на Кочериново Емил Атанасов показа плана на Общинската стратегия за понижаване на риска от бедствия на Община Кочериново, който също бе координиран по време на съвещанието.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР