На свое заседание Министерският съвет реши да отпусне 1,1 млн.

...
На свое заседание Министерският съвет реши да отпусне 1,1 млн.
Коментари Харесай

Правителството отпусна 1,1 млн. лв. на Община Тетевен за ремонт на уличната мрежа

На свое съвещание Министерският съвет реши да отпусне 1,1 млн. лева на Община Тетевен за ремонт на уличната мрежа. По този метод държавното управление продължава своята политика, оказвайки помощ на всяко обитаемо място, за решаването на локални инфраструктурни проблеми.
Средствата ще бъдат вложени в продължението на ремонта на пешеходната зона от ул. „ Иван Вазов “ в гр. Тетевен, за главен ремонт на ул. „ Отец Паисий “ в кв. Полатен и за сектор от ул. „ Лечо Гайдаря “ в Тетевен, сподели кметът на града – доктор Мадлена Бояджиева. Тя не скри своето удовлетворение от следващата значима поддръжка и акцентира, че Общината и държавното управление постоянно са работили в партньорство и имат положително съдействие на всяко равнище.
 Кметът на Тетевен награди изявени спортисти Кметът на Тетевен награди изявени спортисти
Кметът на Община Тетевен доктор Мадлена Бояджиева награди двама от изявените спортисти в града, а точно Изабела и Енчо Янкови. Наградите...
Кметът изрази своята признателност към държавното управление и добави, че то не дели общините на огромни и дребни, а поетапно се оказва помощ на всички, проявявайки грижа за жителите на всеки регион в страната.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР