На свое редовно заседание КПКОНПИ прие решения за внасяне на

...
На свое редовно заседание КПКОНПИ прие решения за внасяне на
Коментари Харесай

Тютюнев бос отива на съд в Пловдив, сумата е огромна

На свое постоянно съвещание КПКОНПИ одобри решения за внасяне на искове в окръжни съдилища в страната за лишаване на нелегално добито имущество на стойност 3 300 506, 02 лева В сумата е включена и цената на 5 недвижими парцела и 4 моторни транспортни средства.

В Окръжен съд – Пловдив се внася иск против Еркан Лапанов на стойност 2 862 521,37 лева Проверката на Комисията против него е почнала след съобщение от прокуратурата за привличането му като обвинен като началник на проведена незаконна група за нелегално разпространяване и преправка на тютюневи произведения, държане на опиати и осъществяване на покупко-продажби с имущество, добито от незаконна активност. В ръководената от него незаконна група е взело участие и длъжностно лице – служител на реда. Пред съда се претендира и отнемането на 5 недвижими парцела и 1 моторно транспортно средство.

В Окръжен съд – Силистра се внася искова молба против Силвия Демирова на стойност 108 012,40 лева, претендира се и цената на едно моторно транспортно средство. Тя е упрекната от прокуратурата за това, че не е платила данъчни отговорности в изключително огромни размери и не е заявила нито едно от получени общо 209 броя дарения.

Срещу Красимир Георгиев се внася иск в Окръжен съд – Варна на стойност 164 793,78, като в цената е включена и цената на едно моторно транспортно средство. Той е упрекнат от прокуратурата като началник на проведена незаконна група за опиати.

В Окръжен съд – Разград се внася иск против Сергей Александров на стойност 112 441,77 лева Той е упрекнат от прокуратурата за това, че на територията на гр. Кубрат, както и в градове във Федерална Република Германия, Австрия и Кралство Швеция е заблудил шефове на сдружения за това, че негова компания патентова и записва търговски марки против възнаграждение, и с това е предизвикал имотни вреди в изключително огромни размери.

В Окръжен съд – Ямбол се внася искова молба против Ана Йорданова на стойност 52 736,70 лева, претендира се и цената на 1 моторно транспортно средство. Тя е упрекната от прокуратурата за това, че се е представяла за длъжностно лице (полицай) и с дейностите си е предизвикала имотни вреди в огромни размери на жители.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР