На света има хора, които гледат на мен като на

...
На света има хора, които гледат на мен като на
Коментари Харесай

Цитат на деня: Понякога виждам Сталин в огледалото

" На света има хора, които гледат на мен като на Сталин на Карибите и аз в действителност наподобявам - вижте ми профила. Понякога се виждам в огледалото и наподобявам на Сталин. "

Тези думи насочи в неделното си предаване по малкия екран венецуелският президент Николас Мадуро.

В предаването Мадуро, който постоянно бива подложен на критика за ръководството си от Запада и латиноамерикански страни, отбрани метода си към опозицията и сподели, че доста от международните водачи употребяват надалеч по-жестоки способи от него. " Председателят на испанското държавно управление Мариано Рахой изпрати в Каталуня полиция да арестува 700 кметове. Кой работи като деспот? Мадуро, който позволи на опозицията да организира референдум, или Рахой, който не разрешава на Каталуня да провежда референдум за самостоятелност? "

В средата на юли политическите съперници на Мадуро проведоха допитване, на което 98 % от гласувалите се оповестиха срещу привикване на Учредителното заседание, препоръчано от президента. Правителството не призна резултатите от гласуването. Но Мадуро сподели, че въпреки референдумът да е бил противозаконен, той е наредил да бъде обезпечена защитата му.

Венецуелската съпротива се пробва от седмици да набере поддръжка на Запад, откакто Мадуро на процедура спря активността на следения от нея парламент, замествайки го с натовареното със задачата да сътвори нова конституция Учредително заседание.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР