На сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май

...
На сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май
Коментари Харесай

Колко близки са си Меган и Камила

На сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май предходната година принц Чарлз показва топло и почтително отношение както към брачната половинка на сина си, по този начин и към неговата майка. Но в какви връзки са херцогинята и Камила Паркър?

Оказва се, че двете са си много близки. Това несъмнено не може да се стече за изненада най-малкото тъй като и Меган, и Камила са признати с много смесени усеща в кралския двор. Е, несъмнено, не можем да съпоставяме двете любовни истории, само че в нито една от тях не липсва известна степен негативизъм от близките.
 Снимка 402624

А Маркъл е съумяла да завоюва освен благосклонностите на Камила Паркър, само че и нейното доверие като фешън консултант. Съпругата на принц Хари въодушевява доста дами по целия свят с визията си една от тях е самата Камила. А по-наблюдателните видяха, че в стила на двете има от ден на ден прилики.

Всичко потегли от една чанта. Миналата година при посещаване в Кардиф с принц Хари Меган носеше петроленозелена чанта за близо 300 паунда на марката DeMellier London. Преди броени дни пък брачната половинка на принц Чарлз се появи с безусловно същия аксесоар , допълващ тоалета й, предава Daily Mail.
 Снимка 402623

 Принц Чарлз, Камила Паркър и новината за един бракоразвод
Развеждат ли се Чарлз и Камила

Май нещо пропуснахме

Дали Камила си е купила същата чанта, като на Меган? Не, по-скоро Маркъл й е услужила със своята за мотива . Но който и сюжет да е правилният, очевидно двете дами много са се сближили и се схващат повече от добре.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР