На старта на 49-тото Народно събрание – възможен ли е

...
На старта на 49-тото Народно събрание – възможен ли е
Коментари Харесай

NOVA проследява първото заседание на новото Народно събрание в сряда

На старта на 49-тото Народно заседание – вероятен ли е излаз от политическата рецесия и ще намерят ли партиите общ език? Кой ще бъде новият ръководител и какви ще бъдат явните и скритите обединения в пленарната зала? Тази сряда политическите кореспонденти на NOVA ще покажат на феновете първите реакции от първия работен ден на новите 240 народни представители.

На 12 април утринният блок на NOVA „ Здравей, България “ ще продължи до 12:00 ч. Водещият Виктор Николаев ще се срещне с водачи на публично мнение и анализатори, дружно с които ще дискутират най-значимите тематики от началото на деня. Репортерите на медията пък ще се включват в предаването с първи реакции, изказвания и мнения на депутатите.

Обедната емисия на Новините на NOVA ще продължи един час. От 12:00 ч. до 13:00 ч. водещите Ани Салич и Николай Дойнов ще обобщят обстановката досега, предлагайки на феновете най-актуалните вести от парламентарната зала. 

Публицистичното предаване " Пресечна точка " също ще се концентрира върху откриването на 49-ия парламент в следобедните часове. Водещият Михаил Дюзев ще направи уголемен коментар на най-интересните тематики от съвещанието на новото Народно заседание с гостите си и политици. 

В централната емисия вести на NOVA, Николай Дойнов ще бъде в изнесеното студио пред Народното събрание, а негов събеседник там ще бъде професорът по история на страната и правото и някогашен ръководител на Народното събрание – Екатерина Михайлова.

Нова Бродукастинг Груп дава опция на българите в страната и чужбина да проследят избора за народни представители в действително време на всички свои платформи – в телевизионния ефир на NOVA и NOVA NEWS, в ефира на радио NOVA NEWS, както и в уебсайтовете,,. Бърз достъп до най-важните вести обезпечава и мобилното приложение на NOVA, с което потребителите могат да се осведомят за всичко значимо и настоящо. Новините на NOVA могат да бъдат открити и в,,, и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР