На старта на 49-тото Народно събрание – възможен ли е

...
На старта на 49-тото Народно събрание – възможен ли е
Коментари Харесай

NOVA проследява първото заседание на новото Народно събрание в сряда

На старта на 49-тото Народно заседание – вероятен ли е излаз от политическата рецесия и ще намерят ли партиите общ език? Кой ще бъде новият ръководител и какви ще бъдат явните и скритите обединения в пленарната зала? Тази сряда политическите кореспонденти на NOVA ще покажат на феновете първите реакции от първия работен ден на новите 240 народни представители.
 изборът на България NOVA
На 12 април утринният блок на NOVA „ Здравей, България “ ще продължи до 12:00 ч. Водещият Виктор Николаев ще се срещне с водачи на публично мнение и анализатори, дружно с които ще дискутират най-значимите тематики от началото на деня. Репортерите на медията пък ще се включват в предаването с първи реакции, изказвания и мнения на депутатите.
 Виктор Николаев NOVA
Обедната емисия на Новините на NOVA ще продължи един час. От 12:00 ч. до 13:00 ч. водещите Ани Салич и Николай Дойнов ще обобщят обстановката досега, предлагайки на феновете най-актуалните вести от парламентарната зала. 

Публицистичното предаване " Пресечна точка " също ще се концентрира върху откриването на 49-ия парламент в следобедните часове. Водещият Михаил Дюзев ще направи уголемен коментар на най-интересните тематики от съвещанието на новото Народно заседание с гостите си и политици.
 Пресечна точка NOVA
В централната емисия вести на NOVA, Николай Дойнов ще бъде в изнесеното студио пред Народното събрание, а негов събеседник там ще бъде професорът по история на страната и правото и някогашен ръководител на Народното събрание – Екатерина Михайлова.

Нова Бродукастинг Груп дава опция на българите в страната и чужбина да проследят избора за народни представители в действително време на всички свои платформи – в телевизионния ефир на NOVA и NOVA NEWS, в ефира на радио NOVA NEWS, както и в уебсайтовете,,. Бърз достъп до най-важните вести обезпечава и мобилното приложение на NOVA, с което потребителите могат да се осведомят за всичко значимо и настоящо. Новините на NOVA могат да бъдат открити и в,,, и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР