На старши треньора на ЦСКА Александър Томаш може да му

...
На старши треньора на ЦСКА Александър Томаш може да му
Коментари Харесай

Стратегията на Александър Томаш за дербито с Левски виси заради контузени играчи

На старши треньора на ЦСКА Александър Томаш може да му се наложи да смени тактиката за дуела против Левски поради контузени играчи, съобщи  " Тема Спорт ". В момента Лиъм Купър и Браян Кордоба са в лазарета и присъединяване им в съботния конфликт е под въпрос. Евентуална неспособност да играят съществено би трансформирала проектите на треньора Александър Томаш. Според осведомени неговото предпочитание е да излезе с трима централни бранители и групировка, огледална на тази на Станислав Генчев. 46-годишният експерт към този момент имаше триумф с тази скица в последните си отбори Локомотив Пловдив и Спартак Варна. Всичко обаче зависи от това дали Купър и Кордоба ще се възстановят в точния момент.

Както е известно, шотландецът не е упражнявал към този момент над 10 дни, откакто получи травма при загубата от Септември на 5 октомври. Той има скъсване на коремен мускул, само че е подготвен да стисне зъби и да играе против Левски на обезболяващи инжекции. Последната дума обаче ще има медицинският щаб на ЦСКА. Както през вчерашния ден писахме, Кордоба е с проблеми от тази седмица, като той се готви по самостоятелна стратегия. От Борисовата градина въпреки всичко оповестиха, че колумбиецът и другият контузен - Тибо Вион, най-вероятно ще могат да вземат присъединяване в дербито.

В случай, че някой всред Кордоба и Купър не е подготвен да стартира, то другият ще си партнира с Лумбард Делова в центъра на защитата, а Александър Томаш ще се принуди да играе в система 4-2-3-1. Единственият вид Християн Петров да стартира като титуляр пък е и двамата контузени централни бранители да не съумеят да се възстановят от контузиите си.
 Лиъм Купър още веднъж не тренира с ЦСКА
Лиъм Купър още веднъж не тренира с ЦСКА

Лоша вест
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР