На срещата във Вилнюс Украйна ще получи ясен анонс, че

...
На срещата във Вилнюс Украйна ще получи ясен анонс, че
Коментари Харесай

Иван Анчев: Геостратегически провал на Путин е утрояването на границите на Русия с НАТО

На срещата във Вилнюс Украйна ще получи явен анонс, че ще стане член на НАТО в едно напълно недалечно бъдеще. И тогава към този момент приказваме за оня геостратегически неуспех, пред който е изправен съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, тъй като вместо да в профил НАТО от своите граници, той утрои границите на Русия с Алианса с включването на Швеция и Финландия, а скоро и Украйна. Това сподели пред БНР дипломатът и специалист по национална и интернационална сигурност Иван Анчев  Иван Анчев Иван Анчев е роден на 17 ноември 1969 година в София.  Завършил компетентност „ Политология “ в СУ.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11104
Той акцентира, че изцяло приема позицията на Съединени американски щати и Германия, че приемането на Украйна в НАТО в този момент би ескалирало спора и би въвлякло целия съюз във военни дейности против Русия, което е нежелано от нито една страна, която е член в Алианса.

По думите на Иван Анчев  Иван Анчев Иван Анчев е роден на 17 ноември 1969 година в София.  Завършил компетентност „ Политология “ в СУ ще бъде открит положителен и за Украйна, и за страните от НАТО формат, сходен на познатия " Партньорство за мир ": " Никой от Алианса няма предпочитание да води война против Русия, само че е доста хубаво да се види, че има ясна групова воля, че няма да бъде позволена Русия да се изявява като неприятното момче в квартала, което може да прави каквото пожелае. На агресорите в междудържавните връзки би трябвало да им се покаже, че по този начин не може да се нарушават разпоредбите. Допуснем ли го, ние ще допуснем втори " Мюнхен 1938 година ", когато, с цел да бъде предпазен един различен, сходен на Путин войнолюбец - Хитлер, се стигна до големи човешки премеждия ".

Според дипломата войната в Украйна може да бъде завършена изрично и абсолютно по метод, който не зависи от Русия: " Москва желае да поддържа войната, само че е вероятен един огромен пробив някъде във фронтовата линия сега да направи по този начин, че това, което направи преди седмици Пригожин, да наподобява като детска игра на фона на това, което би могло да се случи. Не всичко е в ръцете на Путин. Отдавна нещата излязоха от неговите ръце ".

Дипломатическите договаряния за мир могат да стартират единствено при изцяло изтласкване на съветските окупационни сили от територията на Украйна, каквато е била през 1991 година, безапелационен беше Анчев и акцентира, че единствено тогава биха били обезпечени европейският мир и сигурност в идващите десетилетия, представен от пресцентъра на Републиканци за България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР