На срещата със симпантизантите си в Перник Бойко Борисов призна

...
На срещата със симпантизантите си в Перник Бойко Борисов призна
Коментари Харесай

Бойко Борисов призна откъде е записа от заседанието на ДБ

На срещата със симпантизантите си в Перник Бойко Борисов призна от кое място ГЕРБ през вчерашния ден се снабди със записа от съвещанието на парламентарната група на Демократична България. 

Оказва се, че записът е бил възложен на партията от " Възраждане ".

" Новото КПКОНПИ за тях се назовава бухалка. И тука разногласието е дали може да се хване още един за бухалката. Щото те очевидно са се разбрали с другите, че ще е бухалка. А Тошко Йорданов желае и той да се хване за бухалката. И ние тук задаваме въпроса - като в пернишката дискотека, където минал един, гледа, че се бият, и питал: " Това частен пердах ли е или мога да се включа ". И в този момент по същия метод - " Това частна бухалка ли е, може ли да се включим ", сподели още Борисов, представен от " Сега ".

" Управляващите в този момент са тъкмо като болшевиките. Мислят, че те постоянно са прави и всеки, който е против тях се трансформира във зложелател. Не желаят да имат държавно управление, те желаят единствено постове и кресла, " добави той. " В лудниците най-трудно се пазят самоубийците, тъй като нищо не може да ги спре. Да искаш избори в този момент и да искаш да управляваш в този момент е тъкмо такова нещо. Държавата е тотално счупена и вярата, че тя може да се оправи в идващите шест месеца, я няма ",   съобщи водачът на ГЕРБ.

Зам.-министърът на земеделието Иван Христанов разяснява през днешния ден в Плевен, че изпитва доста огромни подозрения, че изтеклият запис е бил инцидентен. " Ако приемем в действителност консервативната или отрицателната догадка, че вървим към предварителни избори, може да се окаже в понеделник, че това е най-реалистичната оценка, тогава в действителност става най-важно какъв ще бъде съставът на идващото Народно заседание и какъв вид коалиция ще може да излъчи то ", акцентира зам.-министърът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР