На срещата при Ахмед Доган проведохме сериозен дебат за моделите

...
На срещата при Ахмед Доган проведохме сериозен дебат за моделите
Коментари Харесай

Джейхан Ибрямов: В ДПС решаваме проблемите си вътре в партията

На срещата при Ахмед Доган организирахме сериозен спор за моделите на ръководство, които в този момент действат в партията и моделите, на които ние сме подготвени. Всички 17, които бяхме там бяхме пределно откровени, всичко бе казано пред почетния ръководител. Това сподели Джейхан Ибрямов, зам.-председател на Движение за права и свободи пред Българска национална телевизия.

Моделът, който сме привикнали като групов орган, не се случва. Колективните органи не са се събирали на съвещания. Това е нарушаване на устава на партията, уточни Ибрямов.

Ние сме школа, Движение за права и свободи е школа през годините, през нея са минали огромни политици. Аз съм артикул на тази школа, по-голямата част от партията са артикули на тази школа и няма по какъв начин в един миг всичко да бъде загърбено и да има еднолични решения, които се спускат. Този проблем датира от година насам, посочи Ибрямов.

Той описа, че минути преди гласуването на кабинета Движение за права и свободи са се събрали и е било изложено настояването на Доган пред цялата ПГ да се гласоподава срещу кабинета. Пеевски сподели да се гласоподава „ за “, не сме обсъждали за какво да се гласоподава за, акцентира Ибрямов. Голяма част от сътрудниците от тези 30 души имаха предпочитание да гласоподават срещу, само че за какво не го направиха не знам. В структурите в страната има цялостна поддръжка на господин Ахмед Доган, напълно, добави Ибрямов. Ние 17 души не сме отцепници, няма по какъв начин да съм разколник, като аз съм израснал в тази партия, означи Ибрямов. Господин Доган ще излезе със свое изказване тези дни. Ние като партия сме възпитани да решаваме вътре в партията всичко, което се случва. И в скоро време това ще премине, сподели Ибрямов.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР