На срещата между ГЕРБ и БСП станало за пореден път

...
На срещата между ГЕРБ и БСП станало за пореден път
Коментари Харесай

БСП иска търбушене на дефицита до 4.5%

На срещата сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия станало за следващ път ясно, че най-важната тематика е приемането на бюджета, без значение дали ще бъде формирано държавно управление или не.

Вигенин от Българска социалистическа партия декларирал, че е значимо по какъв начин ГЕРБ си показват срокът на деяние на едно държавно управление и какъв да бъде неговия формат.

Приоритетите на социалистите оставали обществената и демографска политика, участието на България в Шенген и правосъдната промяна. Било декларирано от тяхна страна, че бюджетен недостиг от 3% не е допустим вид, а е изцяло реалистично той да е 4,5%.

Ако това се случи, сигурно България не помни за Еврозоната най-малко до 2027.

От наша позиция е хубаво да имаме изясненост за това по какъв начин ГЕРБ си показва периода на деяние на едно постоянно държавно управление, сподели още Вигенин.

По-рано през днешния ден ГЕРБ организира среща с Движение за права и свободи. На нея двете обединения са сближили позиции по геополитиката на страната и финансовите ограничения за стабилизиране на България.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че групировката няма желание да прави коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, а ще търси поддръжка от другите партии.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР