На среща с командващи армейски офицери в неделя той каза,

...
На среща с командващи армейски офицери в неделя той каза,
Коментари Харесай

Ким Чен Ун казва, че Северна Корея трябва „напълно да унищожи“ САЩ и Южна Корея, ако бъдат провокирани

На среща с командващи армейски офицери в неделя той сподели, че страната би трябвало да наточи „ скъпия меч “, с цел да отбрани националната си сигурност – явна отпратка към програмата за нуклеарни оръжия на неговата страна.

Той цитира " придвижванията за военна борба на Съединени американски щати и други враждебни сили ", съгласно Корейската централна новинарска организация (KCNA).

Г-н Ким сподели, че „ нашата войска би трябвало да им нанесе гибелен удар, с цел да ги унищожи изцяло, като активизира всички най-трудни средства и благоприятни условия без моментно съмнение “, в случай че изберат военна борба и провокации против Северна Корея, добави KCNA.

Очаква се водачът на Северна Корея да ускори тестванията на оръжия през 2024 година преди президентските избори в Съединени американски щати през ноември, като доста специалисти считат, че господин Ким счита, че разширеният нуклеарен боеприпас ще му разреши да получи отстъпки от Съединени американски щати, в случай че някогашният президент Доналд Тръмп бъде избран отново.

На петдневна среща на ръководещата партия предходната седмица господин Ким даде обещание д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР