На среща между Бойко Борисов, Делян Добрев, Делян Пеевски при

...
На среща между Бойко Борисов, Делян Добрев, Делян Пеевски при
Коментари Харесай

Василев уверил, че ТЕЦ-овете работят до 2038 г.

На среща сред Бойко Борисов, Делян Добрев, Делян Пеевски при министъра на финансите Асен Василев са били контрактувани ограничения, които да успокоят както и са били разисквани и параметрите на Бюджет 2024 година.

Това заяви след извършената среща водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. И се обърна към протестиращите да преустановят недоволството си, като проблемите щели да се решат с разговор.

" Изключително съм задоволен от срещата. (...) От финансовия министър ми бе доказано, че Това е много време, до тогава технологиите ще напреднат доста. Второ - който желае да напусне, получава 36 заплати, да му се изплатят незабавно. Има опция, финансовият министър подсигурява. Трето - да отпадне в текста, че върху самите мини може да се прави слънчев парк ", регистрира постигнатите триумфи някогашният министър председател.
 Денков не може да подсигурява работата на миньори и енергетици до пенсия
Денков не може да подсигурява работата на миньори и енергетици до пенсия

Правителството се съобразило доколкото е допустимо с настояванията на миньорите

Други реализирани сделки са и възбрана за слагане на слънчеви панели върху язовири , улеснение на слагането на такива обаче в урбанизирани територии - покриви, търговски здания и други

" Надявам се на Министерския съвет през днешния ден, с тази диалогичност на Асен Василев към миньорите, да успокоим напрежението и да решим проблемите ", добави Борисов.

Все отново рецензии насочи " вътрешната съпротива " в ГЕРБ Делян Добрев - по думите му вложителите ще желаят над 3,5 милиарда помощ от страната против няколкостотин милиона инвестиция. Все отново ще прегледа проблема.

Борисов отвърна думите на Делян Добрев от малко по-рано денем, че поради неизлизане на сметките във връзка с приходите в хазната.

" Делян Добрев към този момент е уверен в противното, че отлагането е, тъй като няма парламент, работещи комисии, няма смисъл да го трансформираме в предизборна акция. И преди споделих - ние сме неповторимо ръководство в света, хора, които не се понасят , дебатират час и половина тези тематики. Както споделя Делян - работим за общото богатство ", отговори на въпрос на News.bg Бойко Борисов.
 Политическа партия: Не слагаме дата за затваряне на ТЕЦ-овете
Политическа партия: Не слагаме дата за затваряне на ТЕЦ-овете

Цените на въглеродните излъчвания обаче ги правели нерентабилни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР