На сръбския граничен контролно-пропускателен пункт (ГКПП) Градина на границата с

...
На сръбския граничен контролно-пропускателен пункт (ГКПП) Градина на границата с
Коментари Харесай

Огромни опашки на границата ни със Сърбия, колите чакат по половин час

На сръбския граничен контролно-пропускателен пункт (ГКПП) " Градина " на границата с България леките коли чакат по 30 минути, а на " Шид " на границата с Хърватия - по два часа, съобщи Танюг.

На автомагистрала Е-75 се прави ремонтна активност на надлеза на пътен възел " Лапово " до 30 декември. Движението ще бъде затворено и в двете направления, както и включването от град Лапово за град Ниш.

На автомагистрала Е-75, в региона сред пътните възли " Алексиначки рудници " и " Алексинац ", в посока Ниш-Белград, се организира строителна активност за подсилване на лявото платно, която ще продължи до 30 декември. Движението е пренасочено в другото платно (посока Белград-Ниш), в което придвижването е в двете посоки. Пътният възел " Алексиначки рудници " е отворен за придвижването и в двете направления.

Ремонт се прави и на надлеза в пътен възел " Върчин " и ще продължи до 31 декември. В региона на ремонтните действия на надлеза (над автомагистралата) придвижването се прави с следено пропускане на колите. Движението по автомагистралата е с естествен режим на трафик.

На пунктовете за възнаграждение на такса за автомагистрала няма тапи.

На останалите Граничен контролно-пропусквателен пункт в Сърбия няма данни за доста задържане на колите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР