На специално събитие за всички пловдивчани Галакси Инвестмънт Груп организира

...
На специално събитие за всички пловдивчани Галакси Инвестмънт Груп организира
Коментари Харесай

Галакси Инвестмънт Груп завършва жилищен парк Royal...

На особено събитие за всички пловдивчани Галакси Инвестмънт Груп провежда Ден на отворените порти в жилищен парк Royal Garden. Инициативата е тази събота, 27 юли, от 11:00 до 16:00 часа в комерсиалния офис на компанията, който се намира в непосредствена непосредственост до Royal Garden, сред ул. " Владивосток " и ул. " Митрополит Максим " в Пловдив.

Жилищният парк ще бъде приключен тази есен и всички, които възнамеряват да посрещнат идния сезон с нов дом, ще могат да се възползват от специфичните оферти за покупка на апартамент. В рамките на събитието клиентите ще могат да създадат оглед на мечтаното жилище и да получат подробна информация за материалите, употребявани в строителството на Royal Garden. Благодарение на своята отличителна архитектура, просторни жилища и улеснения планът се утвърди като един от най-предпочитаните в Пловдив.

Естетика и качество са заложени във всеки детайл от строителството му. Фасадната топлоизолационна система е на водача в сектора - Baumit. Използваната мазилка е със специфични характерности, които я вършат устойчива на всевъзможни атмосферни въздействия. Избраната вентилируема фасада от HPL в земни тонове, като се изключи че придава характерност на постройките, също по този начин и покачва хидро- и шумоизолацията. Вложените в строителството на комплекса материали са подбрани по голям брой критерии за качество, поради употребата на постройката, и понижават последващите разноски за отопление и изстудяване. Използвана е 6-камерна дограма от висок клас на Rehau Synego с отлична топлоизолация и съвременна визия. Предвидено е и отопление от Топлоелектрическа централа.

За спокойното детство на най-малките жители на жилищния парк ще бъдат обособени кътове за игра, а плануваните зелени площи и растителни типове в градината на Royal Garden ще внесат чувството за живот наоколо до природата. За сигурността е подсигурен 24-часов следен достъп и видеонаблюдение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР