На специална церемония в столичния хотел Милениум“ Кирил Десподов получи

...
На специална церемония в столичния хотел Милениум“ Кирил Десподов получи
Коментари Харесай

Кирил Десподов и Валентин Великов получиха наградите си

На специфична гала в столичния хотел „ Милениум “ Кирил Десподов получи премията си за „ Футболист номер 1 “ на България за 2021 година

Своят приз – „ Лъвско сърце – Трифон Иванов “, взе и докторът на клуба Валентин Великов, който оказа помощ при спасяването на живота на датчанина Кристиан Ериксен на Евро 2020.

„ Мотивиран съм да работя повече и да се представям по-добре на терена. Трябва да има мощна конкуренция. Трябва не трима, а 13 футболисти да се борят за Футболист №1 в България. Всяка премия е специфична за мен “, стартира Десподов. „ През 2021 година направих неща, които не бях правил, записах положителни резултати, завоювах титли с Лудогорец. Представянето ми беше на високо равнище. Винаги имам цели, постоянно желая да спечелвам отборни и клубни награди “, добави той.

„ Целта е Купа и купа до края на шампионата, след което ще имаме и други цели, които ще гоним. Имам проекти за моето бъдеще, само че няма смисъл да го разясня. Сега съм съсредоточен да оказа помощ на тима да реализира задачите си “, продължи Десподов. „ Не желая да разясня нито Левски, нито ЦСКА. Успях да виждам първото полувреме на дербито, само че не желая да разясня. Мога обаче да кажа, че и двата тима са по-силни. Надявам се дербито с Левски да бъде прекрасен мач. Да има голове и да бъде забавен за феновете, като най-важното е да победим “, разяснява той.

„ Против насилието и войната съм, само че аз не съм политик, не мога да изричам отзиви. Няма да е правилно. Не е прелестно за никого, имаме украинец в тима. Виждам всеки ден, че не е същият, виждам по какъв начин се усеща. Подкрепа и това е, друго не мога да кажа “, приключи Кирил Десподов. „ Благодарности! Искам още веднъж да подчертая, че нашата работа във футбола е екипна. Един без различен не можем. Приемам премията от името на целия екип, който бяхме в Копенхаген. Като тип премия ми е първа. Досега съм получавал морални награди от футболисти и пациенти. Тази е специфична за мен “, съобщи пък доктор Великов.

„ Връщам се непрестанно към оня миг. Възхищавам се на играча, че събра храброст да продължи футболния си път. Това е прочувствен и психичен миг да преодолееш и да продължиш напред. Футболът е по-силен от всички “, добави той.

„ При вярна и бърза реакция възстановяемостта може да е до 100%. Когато има дефибрилатори и добре подготвен екип може да стигне до 100%. Герой не се усещам. Във времето се връщам към този миг. След към 20 години трудов стаж за пръв път излизам на напред във времето пред толкоз микрофони и по тази причина съм толкоз обезпокоен “, приключи той.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР