На специална церемония по време на Вечер на добродетелите, водена

...
На специална церемония по време на Вечер на добродетелите, водена
Коментари Харесай

Община Пловдив с награда за принос към развитието на...

На специфична гала по време на Вечер на добродетелите, водена от ръководителя на нашето настоятелство Максим Бехар, шест от най-верните и дългогодишни добродеятели на фондация „ За Нашите Деца “ бяха наградени със специално-изработена статуетка „ Питър Пан “ и грамота за забележителен принос към развиването на организацията.

В категория „ ИНВЕСТИЦИИ В РАЗВИТИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ УСЛУГИ “ бяха наградени:

Столична община - за създаване на сполучливо партньорство с Неправителствени организации и поддръжка на новаторски практики и услуги за деца в ранна възраст.
„ Вече няколко години Столична община работи с фондация „ За Нашите Деца “ и плановете, които развиваме са сполучливи. Децата, които бяха настанени в някогашния ДМСГД „ Св.София “ към този момент се радват на живот в фамилна среда. Сигурен съм, че сполучливата ни активност ще продължи и отсега нататък, “ показа при приемането на премията доктор Веселин Минев, ръководител на комисията по опазване на здравето и обществена политика на Столичен общински съвет.

Община Пловдив - първата община позволила фондацията да работи с децата и фамилиите в риск.
„ Преди 25 години, когато фондация „ За Нашите Деца “ стартира, екипът беше една лодка хора. Сега виждам, че са естетика на моретата, може би най-големият транспортен съд в света. Искам да ви уверя, че община Пловдив ще продължи да бъде един прогнозируем, един помагащ сътрудник, когато става дума за деца и фамилии в риск, “ съобщи зам. кметът на община Пловдив Георги Титюков.

В категория „ ИНВЕСТИТОРИ В СТРАТЕГИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ НА ОРГАНИЗАЦИЯТА “ статуетка получиха двама от членовете на първото българско настоятелство на фондацията:

Златка Михова – за принос в развиването на обществените услуги, които предоставяме
Пламен Димитров - за принос в организационното развиване на независимата българска организация.

В категория „ ИНВЕСТИТОРИ ЗАВЛИЯНИЕ ВЪРХУ ОБЩЕСТВЕНИТЕ НАГЛАСИ СПРЯМО ПРАВАТА НА ДЕЦАТА В БЪЛГАРИЯ “ наградени бяха:

Sofia Event Center - общоприет сътрудник и хазаин на четири от осемте издания на Вечер на добродетелите
„ Както съм казвал и преди, ние, бизнесът, би трябвало да оказваме помощ, кой с каквото може. Помагайте повече!, “ сподели Калоян Тодоров, изпълнителен шеф на Sofia Event Center.

The Smarts, които са до нас от далечната 2007 година и ни оказаха поддръжка в най-големите акции на фондацията, няколко дарителски и акции за смяна на настройките, Вечер на добродетелите.
„ Това е една от най-ценните награди за нас. Рекламата доста постоянно е черна магия, тъй като ви кара да си купувате неща, които от време на време не ви трябват. Благодаря на фондация „ За Нашите Деца “, че ни кара да вършим тази магия бяла, “ показа Радослав Бимбалов, съосновател на The Smarts.

Общо 25 са отличените за принос към развиването на организацията в 25-годишната й история. На идните събития на фондацията ще бъдат връчени и останалите 19 награди.

За 25 години от основаването си, фондация „ За Нашите Деца “ съумя да помогне на над 10 000 деца и фамилии.
тагове община Пловдив награди фондация „ За Нашите Деца “  Община Пловдив с премия за принос към развиването на фондация „ За Нашите Деца “  Община Пловдив с премия за принос към развиването на фондация „ За Нашите Деца “  Община Пловдив с премия за принос към развиването на фондация „ За Нашите Деца “  Община Пловдив с премия за принос към развиването на фондация „ За Нашите Деца “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР