На специална терапия при психолог се е подложила певицата Анелия,

...
На специална терапия при психолог се е подложила певицата Анелия,
Коментари Харесай

Анелия тръгна на психолог, пази връзката с помощта на специалист

На специфична терапия при психолог се е подложила певицата Анелия, с цел да сътвори сполучлива връзка. След дълги години сама или в най-хубавия случай с секрети любовници в леглото си тя се била отчаяла и считала, че в никакъв случай няма да бъде щастлива. Наложило се да търси експерт, с който са укрепва женската си сила, до момента в който хване бъдещия си брачен партньор – предприемачът Любомир Захаринов.

Години наред хората се чудеха какво не е наред с Анелия след развода й с бащата на нейната щерка – Коко Динев. Тази разлъка стана преди цели две десетилетия. Оттогава допреди малко повече от година певицата рядко се появяваше с мъж до себе си в случай, че не може да се оплаче от липса на почитатели. За всичките 20 години след развода си тя е имала най-вече една-две публично оповестени връзки, които са продължавали прекомерно малко, с цел да могат да минат за съществени. В същото време колежката й Емилия, която преди време я раздели с Динев, също съумя да се разведе с него, само че и за негативно време – да се омъжи за настоящия си брачен партньор Жорж Башур, без на пръв взор да се отличава с кой знае какво от Анелия, с изключение на с цвета на косата си.

Говори се, че певицата от Стара Загора се била отчаяла. Тя се чудела какво да направи, с цел да задържи мъж до себе си. Минала през подозрения, че са й правили вълшебства, четяла книги за самопомощ от вида на " Как да намерим мъж и да го задържим? ", станала и почитателка на школата на Наталия Кобилкина и Лариса Ренар, които непрестанно приказват за женската мощ. Звездата открила, че й липсва женска сила, обвързвана с умеенето да изискваш и да получаваш, и в това време мъжката сила й е допълнително. Тя е обвързвана със устрема към кариера и трупане на пари.

Известно е, че Анелия е една от най-богатите певици у нас. Освен, че взима положителни възнаграждения, тя е доста спестовна и пресметлива. Не харчи съвсем нищо за скъпи ваканции, както вършат другите в сектора, а всичко извоювано влага в недвижими парцели, които дава чартърен, с цел да й носят спомагателни доходи. Певицата обаче стигнала до извода, че нейната съобразителност и прозорливост й пречат в връзките с мъжете и че точно те са повода да няма триумф във връзките.

Тя почнала да върви на психолог, с цел да почисти прекомерния блян към финансова сигурност и недоверието си в мъжете, които й пречели да построи пълноценни връзки в персоналния си живот. Това й помогнали да срещне мъжа до себе си. 

Звездата на чалгата в никакъв случай не е споделяла обществено името на своята психоложка, само че преди дни Би Ти Ви излъчи материал за нея в предаването " Преди обед ". Специалистката сама се похвали, че Анелия е ходила при нея, с цел да ускорява женската си сила, и е постигнала доста положителни резултати.

Според етичните правила на психолозите въпросната специалистка не би трябвало да споделя по малкия екран такава информация за своите клиенти, защото всичко, което става в кабинета на психолога, е загадка. Явно обаче Анелия няма нищо срещу разгласяването на тази персонална информация, защото даже е споделила линк към изявлението на терапевтката си на своята персонална страница в една от обществените мрежи. Най-вероятно го е направила от признателност към психоложката за щастието си със Захаринов.

Самият предприемач явно също е благополучен с дамата до себе си и желае целият свят да знае това. Наскоро бъдещата младоженка разгласи, че сватбата им, която се чака тази година, ще е обилна, луксозна, с доста посетители, като ще бъдат поканени и публицисти, с цел да я отразят и да я трансфорат в едно от най-обсъжданите всемирски събития у нас.

Мястото, на което ще се развие целият този лукс, към този момент било определено, което пък значи, че датата би следвало също да е избрана. Засега те се пазят в загадка. Тайна са и имената на кумовете, които ще оженят двамата влюбени, написа HotArena. Но се приказва, че това най-вероятно ще са известният началник Иван Манчев и неговата обичана – бизнесдамата Ива Бека. Тя е една от най-хубавите приятелки на Анелия от години.

Двете двойки са чествали дружно Нова година, а преди време певицата оказа помощ на своята другарка да официализира връзката си с известния готвач. Ива Бека беше измежду гостите на един от рождените дни на Анелия. Тя дойде на празненството дружно с Манчев. По този метод разкри, че точно той е мъжът до нея.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР