На специална пресконференция пред медиите бе представен новият генерален спонсор

...
На специална пресконференция пред медиите бе представен новият генерален спонсор
Коментари Харесай

Официално: Купата на България има нов генерален спонсор, турнирът сменя името си

На специфична конференция пред медиите бе показан новият общоприет спонсор на шампионата за Купата на България - Sesame. Надпреварата сменя своето име и към този момент ще се споделя Sesame Купа на България, а дружно с това предстоят и други промени.

" Благодаря на сътрудниците ни - Нова Броудкастинг Груп, БФС и ПФЛ. Развълнувани сме да станем част от фамилията на българския футбол, чрез една от най-любимите съревнования на всички футболни последователи. От през днешния ден Купата на България освен сменя своето име, а има желанието да разгърне капацитета на шампионата и да сътвори нещо ново. Планираме нещо, което не е правено в България - нов медиен артикул, който да даде освен това на почитателите. По средата на този сезон ще загатнем за това, само че от началото на идващия сезон ще разгърнем цялостния си капацитет ", съобщи изпълнителният шеф Деян Димитров.
 Снимка 565236
Източник:

Директорът на спортния отдел на Нова Броудкастинг Груп - Веселин Василев, също изрази страстите си от новото партньорство.

" Искам да благодаря на всички. Бих почнал с едно връщане обратно във времето, когато започнахме да излъчваме шампионата за Купата на България. След това стартира увеличение на броя на мачовете, с пакетиране на богата студийна стратегия и в последните години и на тегленето на жребия в нашата студийна стратегия. Това се увенча с триумф и ще има нов споносор на шампионата. Искам да благодаря и на Sesame, че поставиха старания и повярваха в този шампионат ", съобщи Веселин Василев.
 Снимка 565235
Източник:

Отговорникът за националните тимове - Георги Иванов, пожела триумф на участниците в шампионата.

" Смятам, че Купата е била постоянно забавна с непредсказуемостта си. Смятам, че партньорството сред БФС и Sesame, ще бъде положително. Ще забележим в бъдеще резултатите от това. Пожелавам триумф на тимовете в конкуренцията и съм сигурен, че мачовете ще бъдат забавни ", съобщи Иванов.
 Купата на България има нов общоприет спонсор
Купата на България има нов общоприет спонсор

Обявиха от футболния съюз
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР