На специална премиера в Мюнхен, на която Kaldata присъства на

...
На специална премиера в Мюнхен, на която Kaldata присъства на
Коментари Харесай

HUAWEI P60 Pro идва в Европа с най-добрата камера в света според DXOMARK, редица нови технологии и уникален дизайн

На специфична премиера в Мюнхен, на която Kaldata участва онлайн, Huawei показа на европейския пазар своя нов флагман HUAWEI P60 Pro. Смартфонът интегрира интелигентни изображения и софтуерна хармония, още веднъж интерпретира класическия дизайнерски език на серията HUAWEI P, бележи основен за  промишлеността прогрес в нововъведенията за мобилни изображения и носи необикновено наслаждение и потребителско преживяване.

HUAWEI P60 Pro наследява отличната генетика на фотографията и естетиката и прави нов пробив в дизайна и оптичната система. Най-новият флагман има изцяло актуализирана оптична система и е първият в промишлеността, оборудван с телефото камера с ултра светлочувствителност с голям брой групи обективи. Известен също като Ultra Lighting Telephoto Camera, обективът може да усили приема на светлина с хардуер, който не се отразява на тънката и лека структура на устройството.

HUAWEI P60 Pro стъпва на именития за серията Р камерен масив и наследява дизайнерските гени, като в същото време натъртва на семантиката на фотографията. Камерата на смарт телефона съвършено интегрира способността на обектива да улавя светлина и предефинира изкуството на фотографията, съчетавайки както функционалност, по този начин и изящен дизайн, емблематичен за смарт телефоните от серията P. В същото време HUAWEI P60 Pro черпи ентусиазъм от природата, представяйки цвета Rococo Pearl, който носи първия в промишлеността Pearl Texture дизайн на задния панел, революционизирайки естетиката на смарт телефона.

„ Всяко потомство от серията Huawei P идеално съчетава интелигентни функционалности за изображения с естетична технология. Тази тактика даде на света редица  типичен творения “ – показа Ричард Ю, изпълнителен шеф на Huawei, основен изпълнителен шеф на Huawei Consumer Business Group и основен изпълнителен шеф на Huawei Intelligent Automotive Solution Business Unit. „ HUAWEI P60 Pro е основан на изкуството на светлината, като в същото време се развива във връзка с естетиката, изображенията и потребителското преживяване, и изцяло ни вкарва в нова епоха на мобилните изображения “.

 Дизайнът Eye of Light

Дизайнът на камерата на HUAWEI P60 Pro е наименуван „ Eye of Light “ и слага най-често употребяваната съществена камера в центъра на камера-модула на смарт телефона. Супер телеобективът и супер широкоъгълният обектив са разпределени от горната и долната страна на главната камера, представяйки типичен масив от камери. Прозрачен пласт върху устройството основава заблуда за по-тънък профил като в същото време разрешава на главната Ultra Lighting Camera да свети като образен акцент.

HUAWEI P60 Pro употребява новия Quad-Curve екран с извънреден за Huawei устойчив панел от Kunlun стъкло. Четирите страни са леко извити, до момента в който четирите ръба на екрана са по-заоблени, което в допълнение уголемява оптически зрителното поле в още по-завладяващ екран. С HUAWEI P60 Pro, тежащ единствено 200 гр, потребителите могат да се насладят на по-удобен захват и преживяване при досег. В допълнение, 1-120Hz LTPO адаптивна висока периодичност на освежаване оказва помощ за реализиране на съвършения баланс сред плавни визуализации и усъвършенстване на батерията.

Със отбраната на панела от Kunlun стъкло доста се усъвършенства здравината на устройството и се усилва устойчивостта при рухване до 10 пъти, с помощта на технология за напредък на милиарди нанокристали, които образуват ултра-издръжливия материал. Той даже поддържа IP68 резистентност на прахуляк и вода, което дава на потребителите възприятие за сигурност по време на ежедневна приложимост.

Дисплеят на HUAWEI P60 Pro реализира точни цветове посредством ръководство на цялостната цветова гама и метамерно калибриране и поддържа безжична прецизна цветна проекция, което разрешава дисплеят на мобилния телефон и екранът, на който проектирате, да бъдат дейно и точно координирани. Със мощен набор от функционалности на екрана, HUAWEI P60 Pro стана първият мобилен телефон в света, който е сертифициран с TÜV Rheinland Color Accuracy Dual документ (точност на цветовете и прецизна цветна проекция).

Черпейки ентусиазъм от природата, новият водещ смарт телефон на Huawei премисля актуалната хармония. HUAWEI P60 Pro в Rococo Pearl употребява първия в промишлеността дизайн Pearl Texture, основан на натурален минерален перлен прахуляк. Производственият развой е подобен, че всяко устройство има друг, неповторим тил, и в света не съществуват два идентични смарт телефона с  Rococo Pearl тил. HUAWEI P60 Pro също се предлага в наситено и класическо перцево-пясъчно черно, основани на перо-пясъчно стъкло срещу пръстови отпечатъци, което се усеща меко и внимателно като перце, само че свети като елмаз.

Ultra-Lighting XMAGE Камера: революционни пробиви в света на цифровите изображения

Серията Huawei P е основана към концепцията за новаторски цифрови изображения. Всяко потомство носи цялостен ъпгрейд и реорганизация на оптичната система на камерата. HUAWEI P60 Pro идва с модифицирана оптична система, с ултра светлочувствителна съществена камера, оборудвана с F1.4-F4.0 автоматизирано регулируема физическа бленда, група обективи с висока пропускливост и RYYB SuperSensing датчик. Тези обилни усъвършенствания разрешават ярки фотоси при едва осветяване, като изцяло демонстрират детайлите на мрачно. Осигурен е също ултрависок динамичен диапазон в подиуми с по-високи съотношения светлина към мрачевина, като изгрев и залез, зазоряване и здрач, с новият Texture Engine на XD Fusion Pro, изобразяващ фини елементи, които демонстрират даже блясъка на повърхността на стъклото.

В допълнение към пробива, изработен от главната Ultra Lighting камера, HUAWEI P60 Pro прави и революционен пробив в телефото фотографията с нощно виждане, предоставяйки телефото Ultra Lighting камера с бленда F2.1 – най-големият в промишлеността телефото обектив в жанр перископ. Телефото камерата прибавя още Ultra Lighting Lens Group за хващане на повече светлина и комбинирана със датчика RYYB SuperSensing, количеството светлина, навлизащо в нея, към този момент е доста увеличено. Потребителите могат да снимат живи фотоси по време на нощните си разходки в града, защото камерата може да улови и извади детайлите на неоновите светлини на покрива в далечината, с точната хубост, която хората виждат и претърпяват.

Режимът Super Moon на Huawei е различен водач в промишлеността. Благодарение на Ultra Lighting опциите и тези за фокусиране на телефото модула, HUAWEI P60 Pro вкарва усъвършенствана сцена Super Moon. Тази функционалност съвършено показва далечната луна, като в същото време съумява да резервира детайлите на обектите в средата. Това дава опция на потребителите да опитват с астрофотография за основаване на образни илюзии на луна в палмови дървета и облаци. Сега нощните подиуми могат да бъдат снимани не просто ясно, а просто отлично.

В допълнение, HUAWEI P60 Pro вкарва Long Travel Slide Zoom Lens Group за гъвкаво управление на фокусното разстояние и ясни изображения от далечна снимка до макро фотоси в непосредствен проект. Той може да снима върбови клони, които обрисуват луната, или ярката луна до нощния прозорец от разстояние. Освен това реализира точна макро снимка, без да смущава обекта отблизо разстояние. Тази функционалност може да се употребява за снимане на домашни любимци в всекидневието им, създавайки дневник от техни фотоси.

Новопредставеният HUAWEI P60 Pro е смарт телефон №1 с най-голям резултат в историята на класацията на DXOMARK. Изключителният резултат от 156 точки е реализиран с помощта на отличната му цялостна продуктивност и фотографски функционалности, което го прави най-модерният смарт телефон за снимка, разполагаем сега на пазара. Престижната ранглиста оцени доста високо както техническите, по този начин и фотографските благоприятни условия на най-новия флагман на Huawei.

Мощна информационна технология и технология на зареждане

HUAWEI P60 Pro разполага с батерия с огромен потенциал от 4815 mAh, побрана в плътно тяло с дебелина единствено 8,3 мм, и поддържа 88W HUAWEI SuperCharge. Той също по този начин разполага и с 50 W безжично бързо зареждане и 7,5 W назад безжично зареждане, осигурявайки безвредно и комфортно зареждане когато и да е и на всички места. В режим Turbo, HUAWEI P60 Pro може да бъде зареден на половина единствено за 10 минути, постигайки съвършен баланс сред живот на батерията в режим на подготвеност и бърза скорост на зареждане, като в същото време радва със своята лека структура.

EMUI 13.1: по-изящно, комфортно и несъмнено

Huawei съчетава продуктовите гени от серията P– технология за изображения и хармония, с гените на EMUI – банален, елементарен и безпрепятствено работещ. EMUI 13.1 показва 3D Weather AOD (Awlays on Display), който илюстрира дъжд, сняг, облачно или слънчево време с 3D резултати и динамично изпраща вести за промени във времето – интуитивно, изобретателно и блестящо преживяване на екрана. В същото време разрешава на потребителите да персонализират своя екран при заключен екран със свои лични фотоси.

Интерфейсът на камерата вкарва Camera Zoom Ring, който освен прави снимането по-интуитивно, а и мащабирането по-прецизно и функционално. Бързото меню на камерата също демонстрира икони на постоянно употребявани режими, което улеснява работата с камерата единствено с една ръка.

AppGallery: цялостна гама от функционални приложения

Както постоянно при смарт телефоните на Huawei, новият HUAWEI P60 Pro разполага с цялостна гама от функционални приложения. Като третият по величина магазин за приложения в света, AppGallery завоюва репутацията си на магазин за хиляди приложения и както потребителите на Huawei знаят, доста от тях са водещи в света заглавия. В AppGallery потребителите могат да намерят 18 висококачествени и богати категории, обхващащи световни и локални топ приложения, в това число навигация и превоз, вести, обществени медии, финанси, развлечения и други. AppGallery се предлага допълнително от 170 страни и райони с над 580 милиона световни дейни месечни консуматори и 6 милиона регистрирани разработчици.

Очаквайте напълно скоро нашето в детайли ревю на модела и голям брой фотоси, направени с него в дните преди премиерата, в които имахме опция да го използваме.

Считано от 9 до 21 май 2023 година в това число, HUAWEI P60 Pro ще се предлага за предварителна поръчка в комплект с HUAWEI Watch GT 3 Active (46мм) на целесъобразна цена от 2349 лева в А1, Виваком, Yettel, Технополис, Техномаркет, Зора и определени сътрудници на дистрибутора Polycomp.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР