На снощната териториална битка Иван Рълев се опита да погази

...
На снощната териториална битка Иван Рълев се опита да погази
Коментари Харесай

Сбараха Иван Рълев да хитрува на Арената

На снощната териториална борба Иван Рълев се опита да погази разпоредбите. Но Димо Алексиев засече, че хитрува и не му призна резултата.

Двете племена трябваше да премерят сили като вкарат 4 топчета на избраните за тях места, пренасяйки ги с лъжици през лабиринт.По време на един от опитите топчето на гладиаторите за малко щеше да падне на земята. Но капитанът го застопори и го вкара в дупката.

Но водещият Димо не призна опита му за постоянен и му изясни, че такова придвижване не е разрешено: ”Да не мислиш, че и други не са се сещали да вършат такива опити, само че това е отвън разпоредбите на играта. ”, скастри го той.

Най-накрая Гладиаторите въпреки всичко завоюваха борбата и се завръщат в Резиденцията. Където  ще се отдадат на благоденствие с цялостните с храна хладилници. Старейшините обаче бяха прекомерно мудни на Арената този път.

Но с помощта на Момчил няма да гладуват на Дивата река. А ще отидат на Стопанството. Където най-малко ще спят на кревати със завивки и ще има и някаква храна. Това се случи,след като Момчи направи верен залог на кастинг борбата и избра за победител миналогодишния първенец в „ Игри на волята ” Алекса Ерски.

Инфо: Бг през днешния ден

Тагове: new Иван Рълев Игри на волята нечестна игра капитан Рълев Димо Алексиев измама

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР