на снимката: Радан Кънев - евродепутат Демократична България/ЕНПАко Бойко Борисов

...
на снимката: Радан Кънев - евродепутат Демократична България/ЕНПАко Бойко Борисов
Коментари Харесай

Радан Кънев: Борисов трябва да се примири, че няма да има правителство с неговия мандат

на фотографията: Радан Кънев - евродепутат " Демократична България " /ЕНП
„ Ако Бойко Борисов не желае да прави държавно управление с Движение за права и свободи и „ Възраждане “ и е избрал различен път, би трябвало да си даде сметка, че да сглобява обединения, в които неговата партия и персона са преобладаващи и всичко се върти като спътници към звезда, няма по какъв начин да стане. „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ дружно имат повече депутати от ГЕРБ “. Това сподели през днешния ден евродепутатът от „ Демократична България “ Радан Кънев в ефира на bTV.

„ Ако диалог ще се води в този формат, Борисов би трябвало да се помири, че няма да има държавно управление с неговия мандат. На второ място, министър председателят ще бъде човек, който е отвън подмолните контакти и механизма за рекет. Това ще бъде държавно управление, което деликатно и почтено би трябвало да изготви стратегия “, сподели още той.

„ Изборът наподобява по един и същи метод – обезпокоителен, както можеше да се чака. Малко по-лош резултат, в сравнение с имахме в предходния парламент. Някои от най-тежките опасности пред обществото ни на този стадий въпреки всичко бяха избегнати. Имаме ужасно доста работа да свършим “, счита Кънев.

„ Не просто акцията, а цялата ни политическа рецесия е обърната обратно към тежки, неразрешени проблеми, които имаме в предишното “, добави той.

Кънев изрази вяра жена да застане на премиерския пост в последващо държавно управление на „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “, подкрепено от ГЕРБ-СДС.

„ Неколкократно чуваме концепцията, че би трябвало да имаме държавно управление, с цел да минем през зимата. Имайки поради проблемите, да приказваме за държавно управление за зимата звучи като „ гадже за лятото “, акцентира той и добави, че е нужно държавно управление с дълготраен небосвод.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР