На снимката: проф. Владимир Чуков.Това, което се случи вчера сутринта

...
На снимката: проф. Владимир Чуков.Това, което се случи вчера сутринта
Коментари Харесай

Проф. Владимир Чуков: Случилото се с двамата полицаи е върхът на айсберга

На фотографията: проф. Владимир Чуков.„ Това, което се случи през вчерашния ден сутринта с двамата млади служители на реда – те изгубиха живота си, е нещо като върха на айсберга. През седмица, 10 дни, ние имахме случай с мигрантски, бежански групи, които са хващани от нашите органи на реда в разнообразни елементи на България “.
Това сподели проф. Владимир Чуков в изявление за ДЕБАТИ.БГ.
„ Сирийците в Турция се усещат неспокойни, несигурни, желаят да изоставен страната главно поради изборите следващата година. През юни 2023 година в Турция ще има парламентарни и президентски избори. Очевидно е, че Ердоган няма по какъв начин да не употребява антиимигрантската изразителност, с цел да успее да победи на изборите. Защо ще го направи – тъй като през 2019 година той завоюва в двата най-големи турски града Анкара и Истанбул, с помощта на антиимигрантската изразителност. Тази изразителност сега е печелившата карта в Турция “, сподели още той.
На какво се дължат новите мигрантски потоци, в това число към страната ни – четете цялото изявление на следващия ден на ДЕБАТИ.БГ…
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР