На снимката по-долу виждате един малък чаровник. По всичко личи,

...
На снимката по-долу виждате един малък чаровник. По всичко личи,
Коментари Харесай

Ще познаете ли в кой популярен български певец се превръща това бебе?

На фотографията по-долу виждате един дребен чаровник. По всичко проличава, че той чества първия си рожден ден. По това време нито той, нито фамилията му подозират, че един ден ще се трансформира в една от най-големите български звезди.

Надали е доста лесна задача да се сетите кое е това бебе единствено от фотографията, по тази причина ще ви подскажем малко. Той е известен по едно и също време и като артист, и като артист. Има пленяващ компактен глас, сини очи и най-чаровната усмивка. 
                             

Точно по този начин, това е Орлин Павлов. Певецът показа този спомен от личния си архив в своя Instagram профил по случай рождения си ден на 23 април, когато навърши 44 години.

" Хапнете нещо сладичко за мое здраве. " – написа той. 

На фрагмента можем да забележим и родителите на Орлин, които са солисти на Пловдивската опера. На тях той дължи афинитета си към музиката и певческия си гений.  Баща му, Орлин Павлов-старши, е бас, а майка му, Тиха Генова, е сопран.
                             

Днес самият Орлин е основал прелестно семейство с дамата до себе си, Диана Великова, от която има дъщеричка на име Елизабет.
 Орлин Павлов на посетители на Edna.bg  Орлин Павлов на посетители на Edna.bg  Орлин Павлов на посетители на Edna.bg  Орлин Павлов на посетители на Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР