На снимката: Костадин Костадинов.Днес в Кремъл ще организират поредното политическо

...
На снимката: Костадин Костадинов.Днес в Кремъл ще организират поредното политическо
Коментари Харесай

Путинолюбивите партии у нас са на път да претърпят провал

На фотографията: Костадин Костадинов.
Днес в Кремъл ще провеждат следващото политическо реалити на тематика „ Русия става още по-голяма “. Путин, като един същи събирач на земите съветски, ще извърши ролята на Александър Невски /каква подигравка, че носи името на катедралния ни храм/, ще даде следващата доза упойка на съветското общество и подхрани имперското им самочувствие. Новините от фронта, обаче напълно не са утешителни и парадите на успеха наподобяват по едно и също време фарс, за тези които ги провеждат, и покруса, за хилядите фамилии останали без татковци.

Идеята, че новомобилизираните ще оказват помощ за уддържане на завоюваните територии е ялова освен тъй като мобилизацията забуксува и Путин се оправдава, че не е желал тъкмо това, само че и тъй като половината съветски войни не желаят да водят война.

На този декор у нас путинолюбивите партии са на път да претърпят неуспех, тъй като знамето на Кремъл не провокира тъкмо екстаз у българския гласоподавател. Да не приказваме директната опасност за потребление на нуклеарно оръжие против българския гласоподавател. Радев и Борисов поемат персонални гаранции пред Путин, Путин им стопира природния газ / “Турски поток “ приключва/, и ни плаши с нуклеарен удар.

Въпросът е какъв брой по-корумпирани водачи може да си изберем.

Така че, гледайки неновините от Кремъл през днешния ден, мислете за проказата на съветското въздействие у нас.

Тези дни стана известно, че сме възобновили настояванията за техническа помощ и аварийни елементи за АЕЦ Козлодуй от „ Росатом “, същата компания, която обезпечава нуклеарен материал, за бойните глави с които Путин ни плаши. Българийо!!!!

Текстът е оповестен във Facebook профила на създателя, заглавието е на ДЕБАТИ.БГ.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР