На снимката: Кирил Петков.В следващите седмици всички ние ще наблюдаваме

...
На снимката: Кирил Петков.В следващите седмици всички ние ще наблюдаваме
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ще наблюдаваме поредно театрално представление на ГЕРБ – опит за съставяне на правителство

На фотографията: Кирил Петков.
„ В идващите седмици всички ние ще следим следващото театрално зрелище на ГЕРБ – опит за сформиране на държавно управление. Ще гледаме монолозите на Борисов, политика сведена до евтина шоу стратегия, платени утринни анализатори… и всичко това в следващ опит още веднъж да изкривят публичното мнение “. Това написа съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков във Фейсбук.

В обявата си той показва още следното: „ Ако Борисов желае да знае за какво няма да влезем в Шенген, отговорът е елементарен: поради схеми като Капитан Андреево и Росенец. Заради това, че първият законопроект, който внесохме – за КПКОНПИ, не стигна до зала, за сметка на Изборния кодекс “.

„ Въпреки загубата на борбата за Изборния кодекс, борбата за България занапред стартира. Има опция! Няма да позволим да откраднат бъдещето на българите “, написа още Петков.

Вижте цялата обява на някогашния министър председател на България:
„ Какво действително се случи тази седмица?1. Приеха хартиената бюлетина – върна се опцията с мастило да зацапват бюлетините. Вече всички схванаха, че през 2015 година невалидните бюлетини са над 400 000, което е повече от всички дали своят вот във Варна, Бургас и Пловдив, взети дружно!2. Махнаха опцията машината да отпечатва машинен протокол. Никаква инспекция. Всичко ще се брои ръчно и на мрачно!3. МИР Чужбина остава неразбираема концепция за далечното бъдеще. Явно ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия не ги интересуват изобщо българите в чужбина.Стратегия е ясна – статуквото желае избори с фалшифициран избор.В идващите седмици всички ние ще следим следващото театрално зрелище на ГЕРБ – опит за сформиране на държавно управление. Ще гледаме монолозите на Борисов, политика сведена до евтина шоу стратегия, платени утринни анализатори… и всичко това в следващ опит още веднъж да изкривят публичното мнение.Само преди седмица с концепцията за държавно управление на малцинството ние посочихме своите ясни цели – участие в Еврозоната, Шенген, обществен пакет, бизнес пакет, промени в правосъдната система. Вчера ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия убиха тези цели.Ако Борисов желае да знае за какво няма да влезем в Шенген, отговорът е елементарен: поради схеми като „ Капитан Андреево “ и „ Росенец “. Заради това, че първият законопроект, който внесохме – за КПКОНПИ, не стигна до зала, за сметка на Изборния кодекс.Европейските водачи просто не му имат вяра. Единственият метод да влезем в Шенген е, в случай че в страната ни има още веднъж антикорупционно държавно управление.Въпреки загубата на борбата за Изборния кодекс, борбата за България занапред стартира. Има опция! Няма да позволим да откраднат бъдещето на българите. С всеки минал ден ние добиваме повече опит, а техните игри се изтъркват. Така че е единствено въпрос на време, България още веднъж да се върне по пътя на справедливостта и просперитета. Заедно можем! “.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР