На снимката: Кирил Петков.Това, което реши съдът, не оневинява Борисов.

...
На снимката: Кирил Петков.Това, което реши съдът, не оневинява Борисов.
Коментари Харесай

Кирил Петков: Има ужасно много доказателства срещу Борисов

На фотографията: Кирил Петков.
„ Това, което реши съдът, не оневинява Борисов. Има извънредно доста доказателства. Арестът беше единствено първата стъпка. След 2-ри октомври всеки в България, който е направил закононарушение, ще би трябвало да върви към същинско правораздаване. Това е нашата задача, това значи да продължим смяната “. Това сподели някогашният министър председател Кирил Петков в ефира на Българска национална телевизия довечера, където той гостува дружно с Асен Василев. 

„ Бойко Рашков бе от дребното хора, които имаха смелостта, и под негово управление се случи ареста на Бойко Борисов. Хората се разочароваха, че беше единствено за 24 часа “, добави Петков.

Кирил Петков изрече съболезнования към околните на двамата починали бургаски служители на реда. „ Никой политик не би трябвало да употребява тази покруса за политически цели. Нашето държавно управление направи първа стъпка на “Капитан Андреево ” – той бе завзет години наред от частна компания и беше корупционен канал за мигранти, плодове и зеленчуци с високи равнища на пестициди, тровещи децата на България. Първата стъпка беше направена. Трябва да създадем продължение на това “, сподели той.

„ Оградата беше инвестиция на ГЕРБ за стотици милиони левове, а бе компрометирана толкоз елементарно. Ако средствата на данъкоплатците се използваха вярно, щяхме да имаме по-добра ограда. Имаше миграционна вълна от Украйна. Хиляди хора пристигнаха и ние се справихме “, уточни още съпредседателят на „ Продължаваме промяната “.

Според него, за 7 месеца от Политическа партия са създали една доста добра първа стъпка. „ Лошото финансиране, неприятната уредба, частните ползи са били толкоз доста в последните 30 години, че трябват доста последващи стъпки. Обещаваме, че това ще бъде голям приоритет за идващото ни държавно управление “, подсигурява Кирил Петков.

„ Българският съд към този момент осъди Борисов за неистина, това ще е вторият път “, безапелационен е експремиерът. Според него, проблемите с газа идват от „ Турски поток “ и 12-те години закъснение на реализирането на интерконектора с Гърция.

Кирил Петков добави, че през вчерашния ден е разговарял с гръцкия министър на енергетиката. А той му е споделил, че откакто държавното управление на „ Продължаваме промяната “ си е отишло, не е имало същински възторг за взимане на слотове за доставка на газ в гръцките пристанища.

„ Слави Трифонов е човек от Прехода. Той унищожи няколко Народното събрание. Научихме, че този вид троянски коне не би трябвало да влизат в обединението. Слави Трифонов е троянски кон на мафията “, безапелационен бе съпредседателят на Политическа партия.

„ Имам огромно доверие към Асен Василев, той има към мен “, уточни още Петков, само че бе безапелационен, че в случай че Политическа партия завоюват изборите, министър председател ще бъде или той, или Асен Василев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР