На снимката е част от Южен Парк - 3 част

...
На снимката е част от Южен Парк - 3 част
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Терзиев предлага съмнителна сделка с имоти в София

" На фотографията е част от Южен Парк - 3 част откъм ул. " Козяк " и мол " Парадайс ". В жълто са 75 частни парцела в него, които са реституирани, а алените точки са тези 18 частни парцели, които Васил Терзиев предлага общината да изкупи. Приличат на дупки на швейцарско сирене, нали? Нека обаче да се вгледаме в картинката по-внимателно.


На пръв взор липсва каквато и да е градоустройствена или управническа мисъл в това да се изкупят за неизвестно какъв брой милиона терени в нищото, свободно плаващи в други частни парцели ".

Това написа в профила си във фейсбук някогашният ръководител на СОС и сегашен общински консултант от ГЕРБ-СДС в Столичната община Георги Георгиев.


" Странно е, тъй като нито се образува нов по-голям общински парцел, на който може да се развие паркът, нито парцелите могат да бъдат свързани в нова паркова алея, просто тъй като нямат никаква връзка между тях. Защо господин Терзиев желае да изхарчим парите на жителите за тъкмо тези 18 парцела от общо 75 частни парцела в парка? Какви проблеми на парка ще решим по този начин? Логично пояснения просто няма.

Затова персонално настоях още в сряда изкупуването на тези частни парцели неотложно да бъде извадено от програмата за придобиване на Васил Терзиев, която ще се преглежда и гласоподава от общинския съвет след седмица. Реакция и до момента няма ", написа още Георгиев./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР