На снимката: Александър НиколовВойната в Украйна до момента е отнела

...
На снимката: Александър НиколовВойната в Украйна до момента е отнела
Коментари Харесай

Александър Николов: Войната в Украйна е отнела живота на 250 000 души, при ГЕРБ България загуби 850 000 човека

На фотографията: Александър Николов
„ Войната в Украйна досега е лишила живота сред 200 и 250 000 души. Ако пренесем това към мащаба на България тези жертви ще са 35 000 души. През последните 10 години при ръководството на ГЕРБ България загуби 850 000 индивида. Ако това се придвижи във формата на Украйна, това ще са 6 милиона души “, счете в ефира на bTV някогашният енергиен министър Александър Николов.

„ Вероятно в очите на тъжно говорещия някогашен министър председател Бойко Борисов може би аз съм Сашо Кеша. Големият проблем е, че при сходен вид говорене се стига до опростачване на нацията и опростачване в медиите. Как може към този момент да е стандарт един някогашен министър председател да приказва на „ бе “ в ефир “, запита Николов във връзка изявленията на Бойко Борисов.

„ Човекът, който сътвори една от най-големите национални произшествия за страната ни и при чието ръководство продължителността на живота стана най-ниската в Европейски Съюз, с най-голямо отклоняване от междинния живот в Европа, си разрешава и дебелашки език, и квалификации “, сподели още някогашният енергиен.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР