На сленга на наркодилърите шанò е много неприятна дума -

...
На сленга на наркодилърите шанò е много неприятна дума -
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: шанò с детското здравеопазване

На сленга на наркодилърите шанò е доста неприятна дума - това е когато дилър, редом на огромната организация почва да продава дрога за себе си. Тези нормално ги бият и в случай че се разминат единствено със строшени или отрязани пръсти - са късметлии...

Точно на нещо такова замязя цялата история с нова частна детска болница, която пристигна отникъде, получи с лекост позволение от държавното управление, само че след това - оказа се - никой не я долюбва (помните ли кратковременния  " бизнес план " на Гинка Върбакова, която а-ха да вземе енергото - бел. ред.).

Сякаш някой някъде опита да врътне спекулация от втора позиция - " шанаджийски ", без да се съобрази с същински " необятните гърбове ", завзели всички капии. И не съумя, естествено.

Недоволство в границите на днешния ден планът провокира у президента, вицепрезидента, Делян Пеевски, ПП-ДБ, а чак най-после на деня - даже у ГЕРБ (макар те да не се оповестиха тъкмо срещу " Мама и аз ", а единствено обявиха, че постоянно са подкрепяли и имат най-голямата заслуга за Национална детска боница - каквато не съществува).

Оказа се, че самият началник на държавното управление, през което мина шанаджийската болница, спешно е премислил и се отхвърля от нея. Не е чудно, в случай че до часове се реши - също толкоз самостоятелно - да се откаже и от здравната министърка. Дето се споделя - правил го е към този момент.

Не се отхвърлят единствено " Търговска лига " и очевидно работата ще се озове в административния съд - като множеството по-интересни проблеми в последно време.

Българите пък - с Путин и Русия в сърцето, обичайно задръстиха ГКПП Кулата-Промахон и в най-големи количества се изнасят за Великден в Гърция. Екскурзиантите към Турция били даже още повече, макар и с друг -  шопинг профил. Новият шлагер за пътешестване било дори Косово... И все по този начин никой не отива във Воронеж.

Като казахме българи, не е зле последните да се позамислим - в топ 5 сме по младежи, които нито учат, нито работят, а " мат`рялът ", който се предлага на пазара на труда, не става. И работодателите не го желаят, нищо че издъхват за фрагменти.

Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР