На следващите местни избори ще се борим за победа. Ще

...
На следващите местни избори ще се борим за победа. Ще
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Ще се борим за победа на следващите местни избори

На идващите локални избори ще се борим за победа. Ще се борим да имаме червени кметове на трите региона „ Сердика ”, ”Връбница ” и ”Надежда ”. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия – София Калоян Паргов на тържественото честване на 70-ата годишнина от учредяването на Коларовската районна партийна организация и 30 години от основаването на Районните партийни организации " Сердика ", " Надежда " и " Връбница ". На събитието участваха ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, зам.- ръководителят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев, депутати, общински съветници и стотици социалисти. Гост бе и внукът на Васил Коларов, който носи неговото име.

" Днешното честване е мотив за равносметка за миналите десетилетия, само че и мотив да дадем ясна поръчка, че на идващите локални избори, които са по-късно повече от година, ние ще се борим за победа. Това е съществена задача пред всички нас от регионите " Сердика ", " Връбница " и " Надежда ", безапелационен бе Паргов.

Според водачът на столичните социалисти Българска социалистическа партия е неповторима партия, тъй като е единствената със 127-годишна история. „ Дългът на поколенията е да пазим историческата памет и да я предаваме напред “, съобщи Паргов и добави: „ Да се готвят регион „ Левски “, регион „ Кирковски “, регион „ 9-ти септември “, с цел да можем да наваксаме в нещо, което последните 28 години малко ни липсва - връзката сред поколенията. Това е паметта, приемствеността. Виждам тази последователност през днешния ден в тази зала. Това ме прави доста благополучен. “

Калоян Паргов показа и нещо персонално за пътя си в политиката: " Искам да благодаря на регион " Връбница ", на всички приятели, които доскоро повече от 12-13 години в продължение на 6 месеца ме убеждаваха, че би трябвало да се занимавам интензивно с политика. “

Председателят на Българска социалистическа партия – София разгласи, че следва да бъде написан сборник на Столичната градска организация.

В края на формалната част от събитието Корнелия Нинова връчи почетни плакети за дейна активност на някогашни партийни ръководители на районните организации „ Сердика “, „ Надежда “ и „ Връбница “ и на някогашните кметове на Коларовски регион Тодор Доцев, Тодор Модев и Антон Илиев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР