На сигнал за битов скандал са реагирали около 17.30 часа

...
На сигнал за битов скандал са реагирали около 17.30 часа
Коментари Харесай

Ромският клан Розинците се изпотрепаха в Карлово

На сигнал за битов скандал са реагирали към 17.30 часа през вчерашния ден чиновниците на реда в Карлово. Лют скандал зародил сред трима братя от клана Розинците, написа Блиц. Те са Сергей, на 51, Бисер, на 45 и Никола на 43 години.

Фамилията е от дълго години в циганската махала в Карлово, преди време се преселили от село Розино. Братята воювали между тях и постоянно се карали и воювали. Вчера кавгата почнала, тъй като дамата на Никола-32-годишната Василка, почнала да хвърля камъни по двамата братя на брачна половинка си.

В прерасналата сред тях физическа разпра се присъединили членове на фамилиите. Ченгетата реагирали стремително и сбиването било прекъснато без да има съществено потърпевши. Почупена е къщата на Сергей. Тримата мъже и 32-годишна жена са арестувани с полицейски заповеди за период до 24 часа.

Цяла нощ полицията е охранявала циганската махала. След отчет на случая в Районна прокуратура е формирано бързо произвеждане. Работата по цялостното изясняване на обстоятелствата и събитията продължава проверяващ служител на реда. Разследващи разкриха, че братята и различен път са воювали, само че чак подобен екшън в никакъв случай не е бил.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР