На шокираща находка попадна хазяйката на 62-годишен руснак, намерен мъртъв

...
На шокираща находка попадна хазяйката на 62-годишен руснак, намерен мъртъв
Коментари Харесай

Кой е мъртвият?! Санданчанка откри незаконен оръжеен арсенал под леглото на наемателя си руснак, издъхнал преди дни! Сабя, скрита в бастун, пистолет със заглушител, патрони, пълнители и още..

На шокираща находка попадна хазяйката на 62-годишен руснак, открит мъртъв в квартирата си в Сандански преди няколко дни. Според локалната полиция, при огледа на натрупа, следи от принуждение не бяха открити. Съобщено бе, че се касае за естествена гибел, чужденецът умрял в съня си.

Няколко дни след гибелта на наемателя си Александър К., през вчерашния ден, хазяйката решила да почисти жилището и попаднала на същински оръжеен боеприпас, разбра Struma.com от свои източници .

Под леглото му, дамата разкрила разглобяем бастун, в който била скрита сабя, револвер със заглушител, пълнители към него, доста патрони и принадлежности за разчистване на оръжията. Пристигналите на място служители на реда открили, че оръжието, което руснакът имал е нелегално, със заличени номера. 62-годишният нямал позволение за притежанието му.

Започнало е изследване, кой е Александър К., какво е правил в Сандански?! Кой се е крил в курортния град- убиец, рисков нарушител или колекционер на оръжия?!Каква е повода за гибелта му, имал ли е близки и с кого е контактувал в Сандански?.

Това са въпроси, на които би трябвало да отговори следствието. Знае се, че руснакът е наел жилището през ноември и е със статут на чужденец, непрекъснато пребиваващ в България.
П. Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР