На шампиона му предстои промяна в начина на живот, от

...
На шампиона му предстои промяна в начина на живот, от
Коментари Харесай

Алекса сбъдва голямата си мечта със 100-те бона от Игри на ...

На първенеца му следва смяна в метода на живот, от която той от дълго време има нужда 

Големият победител в „ Игри на волята “ Алекса Ерски даде първото си изявление след триумфа на финала на надпреварата, който феновете на NOVA видяха във вторник вечерта.
 
Седемкратният първенец на Сърбия по битка показа по какъв начин е попаднал в предаването, кои са били най-важните уроци, които е научил във формата, най-големите компликации, с които се е наложило да се оправи и какви са проектите му за бъдещето, написа Хотнюз. „ Искам да кажа едно огромно „ Благодаря! “ и на Филип, и на Георги. Без тях финалът нямаше да е по този начин зрелищен. Изпитвам огромно почитание към Филип ".

„ Предстои ни с Елица да се преместим тук, в София. Иска ми се да продължа с битката в България. Треньорът ми е тук и имам доста положителни спаринг сътрудници. Вече две години живеем в колата на Елица, непрекъснато сме в придвижване. Но имам вяра, че 100-те хиляди ще ни оказват помощ. Моята фантазия беше ние двамата да си намерим наше място “, безапелационен е огромният победител.

По-късно към диалога в студиото на „ На кафе “ към Алекса се причисли и половинката му, олимпийската медалистка и играч от племето на Непобедимите Елица, с която споделиха занимателни моменти от взаимния си живот и се изправиха един против различен в забавно предизвикателство.

„ Гледахме финала в бара на Жени Джаферович. Тя не беше там, тъй като е болна. Но брачният партньор й беше там, както и огромна част от околните за мен участници от „ Игри на волята “. Моят треньор също беше там и се разплака от благополучие. Моето семейство в Белград също се бяха събрали да гледат “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР