На сесията на ОС Варна поздравих всички за 34 г.

...
На сесията на ОС Варна поздравих всички за 34 г.
Коментари Харесай

Д-р Янко Станев, лидер на СДС: 34 години СДС е мярка в политическия живот на България, а и на Варна

" На сесията на Оценка за съвместимост Варна поздравих всички за 34 година празник на Съюз на демократичните сили! Съюз на демократичните сили е мярка в политическия живот на България! Ние знаем, че с цел да има резултати едно ръководство то би трябвало да сплотява варненци, а не да разделя. Разделянето постоянно е било мотив за политически, стопански и така нататък бухалки! "

Това написа в профила си във Facebook заместник-председателят на Съюз на демократичните сили доктор Янко Станев.

По време на днешната сесия на Общинския съвет във Варна водачът на Съюз на демократичните сили поздрави всички за 34-годишнина на Съюза на демократичните сили. В декларацията-поздравление доктор Янко Станев сподели:

Преди 34 години на днешния ден бе учреден Съюз на демократичните сили, само че след всички възходи и падения и през днешния ден Съюз на демократичните сили е мярка в политическия живот на България, а и на Варна.

Свободата е висша полезност за Съюз на демократичните сили.

За Варна – също.

Съюз на демократичните сили е давало постоянно толеранс от 100 дни на всяка власт. През тези 100 дни, с цел да има резултати едно ръководство, то би трябвало да сплотява, а не да разделя. Разделянето постоянно е било мотив за политически, стопански и така нататък бухалки.

За да има резултати в едно ръководство свободата, обединяването, би трябвало да оказват помощ и Съюз на демократичните сили е за това Общинският съвет, ръководството на града да сътвори икономическа среда за развиването на дребния и междинния бизнес. А с цел да има решение на демографския проблем е належащо да се хвърлят всички сили за развиване на образованието, опазването на здравето и обществените действия.

За да се случи всичко това би трябвало политическите и стопански хитрости да намалеят до изискуемия най-малко.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР