На сайта Auto.ru се появи обява за продажба на бронирана

...
На сайта Auto.ru се появи обява за продажба на бронирана
Коментари Харесай

Таите култ към личността? Продава се брониран Pullman на Путин

На уеб страницата Auto.ru се появи публикация за продажба на бронирана лимузина Mercedes-Benz S600 Pullman Guard (W220), която преди години е била в състава на Гаража със особено предопределение (ГОН). Това ще рече, че с него са транспортирани висши държавници на Руската федерация. Един по-конкретно: Владимир Путин. Исканата цена на автомобила е единствено 8,5 млн. рубли, което прави 212 000 лева

В обявата се споделя, че този Mercedes-Benz има на километража 77 000, от 2003 година е и сега е благосъстоятелност на частен колекционер.

Mercedes-Benz S600 Pullman Guard е оборудван с 5,8-литров мотор с мощ 367 к.с. и 530 Нм въртящ миг. Трансмисията е 5-степенна автоматизирана. Небронираната версия на модела форсира до 100 км/ч за 6,3 секунди, само че в това осъществяване този параметър не е толкоз значим. Бронировката на лимузината е клас B7/B7 (издържа на диаметър 7,62 мм).

През декември 2016 година в портала mobile.de бе оповестена публикация за продажбата на Mercedes-Benz Guard Pullman S600 (W140), който, по изказванията на търговеца, е бил употребен от Владимир Путин. Този автомобил бе оценен на 1,3 млн. евро.

Тази годи пък се появи публикация за продажба на Mercedes-Benz S-Class Pullman от 1995 година, на който се е возил Борис Елцин. Искаха му 950 000 лева Откроява се сериозната разлика в цените на въпросните лимузини, само че на една от фотосите на актуалната се вижда, че този модел е взел участие в изложбата "90 години ГОН " дружно с други коли, употребявани от Кремъл. Това може да се одобри като доказателство за генезис.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР