На съвременното будителство е посветена тази седмица в предаването „Радиоприемница“.

...
На съвременното будителство е посветена тази седмица в предаването „Радиоприемница“.
Коментари Харесай

Стефан Вълдобрев: Неописуемо е чувството да споделиш и да развълнуваш хора, дошли заради смисъла

На актуалното будителство е отдадена тази седмица в предаването „ Радиоприемница “.

В последния ден приказваме за методите, по които изкуството доближава до дребните обитаеми места. Става дума за музика, кино, театър…

Един от неуморните, пътуващи актьори в актуалната ни просвета е Стефан Вълдобрев. И през днешния ден го заварваме на път - „ някъде сред Тутракан и Варна “. Най-близкият му маршрут минава през Варна, Велинград, София…

Пътуването и срещите в дребните обитаеми места са доста значими. Приемам това като една възрожденска задача съвсем – показа Стефан Вълдобрев със слушателите на Радио София. – Стремя се целеустремено да не съм „ медиен “ човек, не вземам участие в риалити формати, кастинги и журита. Моята е задача да отида там, при тях. Да видя хора, които са пристигнали само поради думичките, смисъла, текста, поради музиката. Не просто поради селфита и подписи. Това става по-трудно, само че е по-сладко. И когато в края на концерта те са възпламенени и възторжени, и сме към този момент другари – неописуемо е възприятието, че си споделил значими за теб неща, въображаеми дни и нощи, и тези хора са били разчувствани от това. Изключително прелестно е това, което ми се случва.

Преди няколко дни Стефан Вълдобрев е имал среща и в Пловдивско учебно заведение, разговарял с децата за книги и герои…

Наскоро беше основан и театър („ По-полека “) по и с негови песни, само че изпълнени от други артисти под режисурата на Владимир Люцканов.

На 11 ноември пък Стефан Вълдобрев и групата му „ Обичайните обвинени “ канят аудитория на огромен концерт в Зала 1 на НДК.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР