На сателитни снимки на Google Earth в Антарктида е заснет

...
На сателитни снимки на Google Earth в Антарктида е заснет
Коментари Харесай

Мистерия: Гигантски купол бе открит на Антарктида ВИДЕО

На сателитни фотоси на Гугъл Earth в Антарктида е сниман чудноват великански "купол ", оповестява "Дейли Стар ".

Изображенията от картографската услуга Гугъл Earth са оповестени в канала в YouTube MrMBB333, който постоянно споделя с потребителите на мрежата необикновени наблюдения и разнообразни естествени феномени.

В точка с координати 66 36 14 ю.ш., 99 43 40 и.д., измежду скалите и снега на студения континент, отчетливо може да се види странна фигура.



Авторът на видеоклипа споделя: "Можете да видите нещо, което наподобява на купол в тази област тук, като че ли застанало встрани, или евентуално някакъв диск. Гледам на него като на нещо като вентилационен отвор и е допустимо да е огромен диск, забит в земята. "

Изследователят разяснява и второ скално образувание.

"Има нещо, което наподобява на още една дупка в земята или в снега и леда тъкмо тук, вдясно ", продължава той. "Изглежда като огромен квадрат до кръглия купол. "

Видеоклипът към този момент има над 50 000 гледания и доста консуматори са озадачени от структурата. Мнозина, които са употребявали координатите на Гугъл Earth, с цел да намерят този тайнствен "купол ", не са съумели да обяснят какво в действителност съставлява той.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР