На състоялия се неотдавна финал на конкурса “Мис Вселена в

...
На състоялия се неотдавна финал на конкурса “Мис Вселена в
Коментари Харесай

Мис Вселена гушка нисък пухкавелко

На състоялия се наскоро край на състезанието “Мис Вселена ” в горещия Ел Салвадор 23-годишната Шейнис Паласиос от Никарагуа беше приета за най-красивото момиче в света. Тя призна, че това е било нейната детска фантазия.

За биографията на хубавицата се знае малко, а и тя старателно пази в загадка персоналния си живот. Мнозина се интересуват дали сърцето є е свободно и към момента нямат отговор. Някои считат, че Мис Вселена има другар и той се споделя Хани Хавиер Фалкън. Поне с него Шейнис най-често се появява обществено. Именно този млад мъж застана най-близо до нея на финала на надпреварата и първи я поздрави за успеха, като в един от постовете си я назова “душата ми ” и “най-забележителната жена на планетата ”. А от време на време Хани даже написа за Паласиос като за другата си половинка, което дава още повече мотиви за злословия.



Не се знае по какъв начин са се срещнали Шейнис и Хани, само че съдейки по фотосите, те се познават от доста години и са учили в един университет. Дипломирали са се в една и съща година.

Не всички обаче имат вяра, че в действителност има сантиментална връзка сред Шейнис и Хани. Някои от почитателите на момичето считат, че той е най-хубавият є другар, само че нищо повече, поради външния му тип. Фалкън е прекомерно невисок, не може да се похвали с плочки и като цяло не наподобява на Аполон.





Самата Шейнис Паласиос се разстройва от сходни мнения на интернет консуматори: тя счита, че да се съди за хората по външния им тип е недопустимо. Мис Вселена към този момент се сблъска с ненавист и обвинявания в корист с пластични интервенции. На първо място злобарите настояват, че Шейнис наподобява доста по-възрастна от нейните 23 години. Други пък изнамериха фотоси отпреди 5 години, когато е приключила учебно заведение. На тях се вижда, че момичето носи очила и брекети. Това не є пречи да направи своя дебют в състезанието Miss Teen Nicaragua през 2016 година По-късно съставлява страната в Teen Universe и “Мис Свят 2021 ”. Изглежда “грозното патенце ” бързо се е трансформирало в лебед.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР