На сър Джим Ратклиф е казано да започне управлението си

...
На сър Джим Ратклиф е казано да започне управлението си
Коментари Харесай

На сър Джим Ратклиф е казано да унищожи 10 звезди на Манчестър Юнайтед, включително Маркъс Рашфорд и Люк Шоу

На сър Джим Ратклиф е казано да стартира ръководството си над футболния отдел на Манчестър Юнайтед, като безмилостно унищожи 10 играчи.

Английското дуо Маркъс Рашфорд и Люк Шоу бяха посочени от някогашния нападател на Висшата лига Дийн Сондърс в листата му с „ пасажери “, които би трябвало да бъдат бичувани. Председателят на нефтохимическия конгломерат INEOS и млад почитател на Юнайтед Ратклиф предходната седмица се споразумя за договорка за £1,3 милиарда със семейство Глейзър, която ще му даде 25 % дял в клуба и ще му разреши да поеме управлението на футболните интервенции на Червените дяволи.

Юнайтед са в свободно рухване този сезон, губейки 13 от своите 27 мача във всички надпревари, като мениджърът Ерик загар Хаг облекчи част от натиска върху позицията си, откакто неговият тим реализира трагична противоположна победа с 3-2 вкъщи в Астън Вила на Боксинг Деня. Все отново следва солидна смяна на и отвън терена под управлението на Ратклиф, който беше посъветван от Сондърс кои играчи да нас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР