На съд с две обвинения Районната прокуратура във Варна е

...
На съд с две обвинения Районната прокуратура във Варна е
Коментари Харесай

Воайор снима еротични сесии на плажа във Варна, правосъдието го приклещи

На съд с две обвинявания Районната прокуратура във Варна е предала 50-годишния Николай Г., създавал и разпространявал в интернет нецензурен материали. Престъпленията по член 159, алинея 1 и по алинея 2 от Наказателен кодекс подсъдимият направил като продължавано действие.
50-годишният обвиняем се занимавал с актова снимка от към 10 години. Чрез разнообразни уеб сайтове, в които девойки разгласили разгласи за фотомодели, той се свързвал с тях. Предлагал им против хонорар от 150 - 200 лв. да снимат еротични сесии. Фотосесиите се снимали на плажната линия във Варна и трябвало да наподобяват все едно са правени от воайор.

След приемане на единодушието на фотомоделите да бъдат снимани, фотографът предоставял фотосите и видеоматериалите в интернет уебсайт, където се провеждало класиране. Според насъбрания рейтинг подсъдимият получавал възнаграждение в долари.

В средата на юни 2016 год. в дома на фотографа било осъществено претършуване и изземване. От назначената визуално-художествена експертиза на откритите видеофайлове и фотоси по делото било открито, че материалите показват намерено полово държание, изразяващо се в сластно проявление на половите органи в предизвикателни пози, мастурбация, фелацио и полово съприкосновение.

Подсъдимият е неосъждан, с висше обучение и е съдействал за откриване на обективната истина.
Делото против 50-годишния фотограф следва да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР