На събитието London DesignJunctio компанията LG Display представи нови OLED

...
На събитието London DesignJunctio компанията LG Display представи нови OLED
Коментари Харесай

LG Display показа сгъваеми OLED лампи с 13 години технологичен живот

На събитието London DesignJunctio компанията LG Display показа нови OLED лампи със напълно новаторска структура и благоприятни условия.
LG Display показа първите сходни лампи с потребление на OLED технологията още през 2014 година. Оттогава до през днешния ден са направени доста усъвършенствания – лапите от ново потомство са по-гъвкави, по-тънки и дълговечни.

Новите лампи по принцип са мощно разтегнати единични OLED пиксели. Те са доста гъвкави и могат да заемат най-причудливи форми, вписвайки се във всеки интериор, давайки меко и красиво осветление на пространствата.



Производителят акцентира, за за производството на новите устройства се употребява съоръжение от пето потомство, до момента в който при предходните са употребявани поточни линии от второ потомство.



Предлагат се OLED лампи с квадратна и правоъгълна форма с друга дължина. LG Display подсигурява от 30 000 до 40 000 часа работа, без утежняване характерностите на предаваната светлина. Ако новите OLED лампи се употребяват по 10 часа дневно, това значи, че техният софтуерен живот доближава 13 години. Предвижда се потреблението на новите OLED панели в автомобилостроенето.

Масовото произвеждане на новите OLED лампи стартира при започване на 2018 година и тогава ще разберем техните спецификации.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР