На събитие днес, озаглавено “Investments Go Private, Банка ДСК представи

...
На събитие днес, озаглавено “Investments Go Private, Банка ДСК представи
Коментари Харесай

Банка ДСК представи решения за ефективно управление на свободни парични средства на физически лица

На събитие през днешния ден, озаглавено “Investments Go Private ”, Банка ДСК показа съществени трендове и прогнози на финансовите пазари, както и благоприятни условия за дейно ръководство на свободни парични средства на физически лица.

Гост-лекторът на събитието - Николай Ваньов, ръководещ шеф в MK Brokers, показа експертен разбор за динамичността на финансовите пазари и предстоящото показване на класовете активи, в подтекста на изменящата се парична политика на централните банки и геополитическите провокации. А Светослав Велинов, шеф ръководство „ Глобални пазари “ в Банка ДСК, описа за новия модел на обслужване и палитрата от нови артикули за клиенти „ Частно банкиране Платинум “. Както и кои са най-подходящите благоприятни условия за дейно ръководство на свободни парични средства благодарение на специалисти.

В своето показване господин Ваньов се концентрира върху главните правила при вложение на свободни средства. Той акцентира, че вложението е нескончаем развой, при който е значимо клиентът да има цел и да знае по какъв начин и защо влага.

„ Инвестиционният портфейл е част от общия ни баланс. Има сериозна разлика сред доходността на вложенията и складиране на парите ни в банката. Професионалното вложение и структурирането на портфейла за реализиране на оптимална предстояща рентабилност е от основно значение. Екипът на Банка ДСК може да предложи добра експертиза за дейно ръководство на свободни парични средства на физически лица и балансиране на рисковете, предвид на желанията и рестриктивните мерки на всеки обособен клиент. “

 ДСК
Светослав Велинов от Банка ДСК подчертава върху новото „ Частно банкиране Платинум “ в банката, което е част от Управление „ Глобални пазари “. „ След разбор на държанието на клиентите от този сегмент, установихме, че те имат доста по-голяма потребност от подпомагане за капиталови артикули, в сравнение с за кредитни. Отговаряме на тази потребност посредством нов, по-добър и усъвършенстван модел на обслужване, надграждайки над всекидневното банкиране “, сподели той.

Г-н Велинов показа разнородни решения, които Банка ДСК приспособява за всеки един клиент, според от неговите капиталови потребности и рисков профил. Клиентите могат да закупят необятен кръг от взаимни фондове с друг рисков профил, да влагат в самостоятелни акции, облигации или борсово търгувани фондове с експозиция към разнообразни географски региони, браншове от стопанската система и артикули, да закупят структурирани артикули с експозиция към разнообразни активи и с друга финансова отбрана.

Също по този начин, те към този момент могат да се възползват и от самостоятелни капиталови решения - ръководство на портфейл и даване на капиталови препоръки. В допълнение, актуалните и нови клиенти на Банка ДСК могат да се възползват посредством електронното банкиране ДСК Директ и от нова услуга – търговия със злато против валута (EUR или USD).

 ДСК
„ Това, с което се отличаваме на локалния пазар, са - преди всичко, цялостният набор от капиталови артикули и услуги, които предлагаме на физически лица, и на второ, качеството на предлаганата услуга. Това, което бихме желали нашите клиенти да знаят за нас, е, че постоянно сме подготвени да отговорим на техните потребности с разнообразни артикули и новаторски решения в региона на финансовите пазари. В този развой те поддържат връзка с едни от най-квалифицираните и опитни специалисти в тази област в България. Регулярно покачваме квалификацията на чиновниците в отдела посредством външни образования и семинари с тенденция финансови пазари и финансови принадлежности, както и с лиценз в КФН като капиталови консултанти “, акцентира Светослав Велинов.

Бизнес задачите, които Банка ДСК си слага за идващите 5 години, са да продължи да бъде една от водещите институции, които оферират капиталови артикули и услуги, като в същото време цифровизира в най-голяма степен предлаганите услуги. Същевременно, банката ще се стреми да резервира самостоятелния метод към всеки клиенти, както и даването на една сложна услуга с високо качество и на професионално равнище.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР