На руския пилот Максим Кузминов, който летя с хеликоптер Ми-8

...
На руския пилот Максим Кузминов, който летя с хеликоптер Ми-8
Коментари Харесай

Киев предложил на руския пилот Максим Кузминов да остане

На съветския водач Максим Кузминов, който хвърча с хеликоптер Ми-8 в Украйна през лятото на 2023 година, е препоръчано да остане в страната.

Това сподели секретарят на Съвета за национална сигурност и защита Олексий Данилов в коментар за " Украинская истина ". Коментирайки евентуалното ликвидиране на съветски водач в Испания , той прикани да се изчакат формалните изводи на испанските чиновници на реда.

Според Данилов хората, участващи в сходни събития, би трябвало да бъдат бдителни. " Предложението на страната ни беше той да остане в Украйна. Определено щеше да бъде предпазен тук. Не мисля, че тук могат да безчинстват, както направиха в Испания ", добави секретарят на СНБО.
 Пилотът, избягал с съветски хеликоптер в Украйна, открит погубен в Испания
Пилотът, избягал с съветски хеликоптер в Украйна, открит погубен в Испания

Той е открит с голям брой рани от патрони беше

Припомняме, че се счита, че водачът Максим Кузминов е открит мъртъв в Испания.

Както заяви испанският вестник ABC, във вторник тялото на украински жител с голям брой рани от патрони беше намерено от комшия покрай гаража на къща в град Ла Виляхойоса в Аликанте.

Скоро в прилежащия град Ел Кампело е открита опожарена кола, съгласно една от версиите, употребена от хипотетичния палач.

Води се следствие, като испанските правоприлагащи органи към момента не са удостоверили обществено самоличността на умрелия, само че известието за гибелта на Кузминов, без да навлиза в детайлности, беше доказано пред украинската работа на Би Би Си от представител на Главното разузнаване Дирекция (ГУР) на Министерството на защитата на Украйна Андрей Юсов.

" Той реши да се реалокира в Испания, вместо да бъде тук. От това, което знаем: той предложения някогашната си жена при себе си и беше открит убит ", цитира Украинска истина собствен източник от Главното разследващо ръководство.

През септември предходната година началникът на Главното разследващо ръководство Кирило Буданов сподели, че неговият отдел по време на интервенция " Синица " е убедил щурмовия водач от 319-ти обособен вертолетен полк на Източния боен окръг Максим Кузминов да прелети над фронтовата линия и да съобщи бойния хеликоптер Ми-8 на украинците.

Двама членове на екипажа, които не знаели какво се случва, са били убити при опит за бягство. Роднините на Кузминов, съгласно Буданов, са били подкрепени да изоставен Русия преди интервенцията.

Според Ал Джазира, Киев има формален лист с награди за дезертиращи съветски бойци въз основа на оборудването, което носят.

За самолети премията може да доближи 500 000 $ , до момента в който 100 000 $ чакат тези, които предадат съветски танкове.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР