На Русия вероятно ще са ѝ необходими от две до

...
На Русия вероятно ще са ѝ необходими от две до
Коментари Харесай

Естония: На Русия ще ѝ трябват поне две години да възстанови армията си

На Русия евентуално ще са ѝ нужни от две до четири години, с цел да възвърне въоръжените си сили до равнището им отпреди войната в Украйна, съобщи министърът на защитата на Естония, представен от Франс прес.

Хано Певкур, който е на посещаване в Съединени американски щати, предвижда дълъг спор и приканва Запада да поддържа украинците, до момента в който не реализиран победа за " свободния свят ". Той съобщи, че западните наказания са засегнали най-много производството на самолети и поддръжката на хеликоптери, като са лишили Русия от основна бойна техника. " Когато можем да намерим нови способи да влияем на Русия посредством наказания, несъмнено, че би трябвало да го създадем ", сподели Певкур след среща с американския си сътрудник Лойд Остин.

В официално съобщение на Държавния департамент след срещата се споделя, че Остин приветства " Естония за далновидната ѝ поддръжка за Украйна. Той също по този начин " се съгласи с министър Певкур, че е належащо да се резервира мощната поддръжка (за Киев) и в бъдеще ", се споделя още в текста.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР