На Русенския кей днес се събраха стотици фенове на марката

...
На Русенския кей днес се събраха стотици фенове на марката
Коментари Харесай

БМВ общността откри новия сезон в Русе

На Русенския пристан през днешния ден се събраха стотици почитатели на марката БМВ, с цел да отбележат началото на сезона, заяви Община Русе.

Официален посетител на събитието, проведено от " БМВ Тийм Русе ", бе зам.-кметът Златомира Стефанова, която насочи приветствие към уредници, участници и аудитория: " Нека този нов сезон бъде изпълнен с голям брой вълнуващи срещи, споделени моменти и прочувствени преживявания. Насърчавам ви да бъдете образец за младите водачи и ви приканвам да карате отговорно и безвредно. “ Тя пожела на уредниците и нови изобретателни хрумвания за откриването на сезона през идващите години.

От своя страна екипът на " БМВ Тийм Русе “ благодари на Община Русе за съдействието и на рекордния брой спонсори и сътрудници, подкрепили събитието.

Освен формалните посетители на откриването на сезона участваха и представители на клубовете от София, Варна, Велико Търново, Шумен и Пловдив, както и посетители от Румъния.

Любителите на автомобилната марка имаха опция да вземат участие в разнородни занимания, игри, както и  да прегледат най-новите и най-старите, както и най-иновативните и атрактивни модели на марката.

Освен развлекателен, събитието имаше и благотворителен темперамент – в специфична кутия за дарения бяха събирани средства за 51-годишната русенка Елена Симеонова, която се бори с онкологично заболяване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР